Uskalla unelmoida, ja saat mitä haluat – Tarina tosi elämästä

PÄIVI_BLOGI

Huhtikuun alkupuolella mieheni seisoi sinisen talon pihalla todeten: SE ON TÄSSÄ!

 

Sininen Talomme

Kaikki utopistiset unelmamme ovat tässä!!! Yhdessä talossa kaikki se mistä olimme unelmoineet, nyt ihan kämmenellä ja saavutettavissa, ja juuri sillä hinnalla kuin olimme ajatelleet voivamme siitä maksaa.

Hän oli talon ensi esittelyssä sen tultua juuri myyntiin. Olimme talon etsimisprojektin uuvuttamina jo heittäneet pyyhettä kehään, mutta onneksi mieheni läheinen ystävä oli vielä hengessä mukana, ja vinkkasi tästä talosta, jota lähtivät katsomaan kaksissa miehin. Työjuttujen vuoksi en päässyt vielä itse mukaan.

Puolitoista vuotta etsimme yhteistä kotia ja unelmien taloa. Prosessi oli pitkä ja uuvuttava. Monenmoiset eripuratkin siinä ehdittiin käydä läpi. Nyt työ oli vihdoin kantanut hedelmää, ja ei enää yhtään harmittanut että edellinen, mukamas se oikea talo,  olikin juuri mennyt kaupaksi meiltä nenän edestä. Tässä se oli!

KOSMINEN NETTIKAUPPA ja OSTOSLISTA
Olen kursseillani ja asiakkailleni kertonut manifestoimisesta, unelmoimisesta ja käytän siitä nimitystä kosminen nettikauppa. Olet tässä nettikaupassa ja täytät ostoskoria unelmillasi, pienillä ja suurilla, yksityiskohtaisesti tai vain fiiliksiä heitellen.

Meidän shoppaamisemme perustana oli yhteinen unelma luomu porkkanamaasta. Ostoslistaan alkoi kertyä lisää yksityiskohtia, kuten omavaraisuus, jossa yhdistyvät perinteinen ja moderni käytännöllisyys. Vanhan talon henkevä tunnelma, yhdistettynä nykyajan mukavuuksiin.

Sijainti lähellä kaupunkia, mutta maalla. Maksisimissaan 20 minuuttia Tampereelta, että työmatkat eivät tule liian pitkiksi. Naapureita voi olla, mutta ei liian lähellä. Lähellä metsiä, joissa voi marjastaa, sienestää ja nauttia luonnosta.

Oma ranta pihassa. ( Tämä vaati jo suurempaa unelmointi rohkeutta, ja sain tästä aika paljon noottia!! )

Leivinuuni aivan ehdoton!

Hyvä kuntoinen ja terve talo, joka on valmiiksi rempattu.
Helppohoitoinen, edulliset asumiskustannukset.
Sujuva sijainti lähteä pidemmille työmatkoille, erityisesti Etelä-Suomeen.

Tilaa niin paljon, että kaikki neljä lastamme kumppaneineen mahtuvat kaikki yhtäaikaa yöpymään vierailuillaan. Vanha, tai valmis puutarha, jossa marjapensaita ja omenapuita, sekä kasvimaa niille porkkanoille ja yrteille 🙂

Kellari, jonne voi säilöä satoa. Toimivat kodinhoitotilat. Vähintään 2 vessaa. Sauna.

Loppusilauksena mieheni totesi, että hän haluaa kissan!

SANOISTA TEKOIHIN
Alkuvuodesta Maya-kalenterissa oli meille molemmille suotuisa Sinisen Apinan päivä, joka on magian mestari ja yllätyksellinen elämän pelurin laatu. Tuolloin kirjoitin tämän kaiken puhtaaksi. Lähetin listan asuntovälittäjä tuttavalleni Kirsikalle. Tuli tarve laittaa ostoslista paperille ja kohdistaa se jollain tapaa oikeaan suuntaan, tehden siitä konkreettisesti todellinen.

Saatesanoiksi kirjoitin, että tämä voi kuullostaa nyt utopistisen järjettömältä, mutta kukaan välittäjä ei ole oikein ottanut tätä tosissaan, kun ei sellaisia ole olemassa meidän budjetillamme. Joten voitko vain ottaa tämän vastaan ja näin tuntuu, että universumi saa oikein kunnolla tilauksemme käsittelyyn.

Kirsikkakin tuumaili, että kyllähän näitä rantapaikkoja tosi vähän lähellä  kaupunkia löytyy, ja jos löytyy niin hinta on kyllä hyvin eri suuruinen kuin mitä olette ajatelleet. Vaan kaikki on mahdollista.

IRTIPÄÄSTÄMINEN

Asia jäi sillensä ja tekeytymään, kun tilaus oli tehty. Koen että kun on tehnyt kaiken, mihin intuitio opastaa, on aika luopua unelman vatvomisesta ja jauhamisesta. On kuin olisi lähettänyt tilauksen ravintolassa tarjoilijan myötä kokille, ja annosta odotellessa voi keskittyä muuhun. Kun annos tai kosminen ostoskori on täynnä, se toimitetaan sinulle. Eli miksi lähteä keittiöön kokkia neuvomaan, miten se annos tehdään.

VASTAANOTTAMINEN

Parin kuukauden päästä tuli sininen talo myyntiin. Mieheni kävi katsomassa sitä sunnuntaina. Vielä siinä kaikkea ihmetellessään, tuli välittäjä kertomaan hänelle, että tämän talon mukana tulisi kissa! 15 vuotias Pertsa ei varmasti sopeutuisi kaupunkioloihin oltuaan täällä koko ikänsä. Saako se jäädä taloon? Tässä kohtaa oli mieheni sydän sinetöity talolle lopullisesti.

Bertil The Pertsa

Itse tunnistin hänen reaktionsa kesken messutilaisuuden, ja tiesin että nyt se löytyi. Samoilla messuilla oli eräs ihminen tullut puhumaan minulle, sanoen, että kuule, minun täytyi tulla kertomaan sinulle jostain syystä, että olen ihastunut siniseen taloon, joka on vapautumassa ja mietin että onko se minun kotini! Kyseessä oli eri talo, mutta en sen selvempää vahvistus koodia yläkerralta tarvinnut, kun tiesin jo näkemättä, että meidän koti oli löytynyt.

Minä pääsin ensi kertaa tutustumaan siniseen taloon maanantaina. Teimme tarjouksen tiistaina, ja samana iltana saimme tiedon, että meillä on uusi perheenjäsen, Pertsa, kuntotarkastusehdolla.

50-luvun talo oli perustuksiian myöden remontoitu ja sisustettu kivoilla väreillä ja hyvällä maulla. Ei minkäänlaista remonttitarvetta, sillä kaikki oli jo tehty, talon ulkomaalauskin vuosi sitten. Kalliolle rakennettu, rinteessä ja fengshuit upeasti kohdallaan. Suurella tontilla ihana puutarha piharakennuksineen ja kasvimaa! Marjapensaita ja omenapuita. Ja mikä parasta, se oma lähdepohjainen lampi, omassa pihassa!!!

WP_002746

Tunnelmat ovat rauhalliset maaseutumaiset, jossa naapureita on muutamia, mutta sopivan kaukana. Maaseudun idyllistä ei ole kuitenkaan matkaa ostoskeskukseen kuin 10 minuuttia ja Tamperelle 15.

Keittiössä modernit laitteet ja ihana sininen puuhella. Iso leivinuuni, pari muutakin hellaa ja uunia. 3 vessaa, kolmessa kerroksessa, upea saunaosasto jossa 111 tähtivaloa katossa. Tilaa ja avaruutta sisällä ja ulkona. Kilometrin päässä valtavat metsät ja patikkapolut.

Talo on tarjoillut yllätyksiä ja uusia ihastuksen aiheita paljon enemmän kuin olimme edes tilanneet. Välillä on ollut olo kuin Liisalla Ihmemaassa. Kaikki loksahtaa paikoilleen,  ihmeet syntyvät luonnostaan.

TÄMÄN ONNELLISUUDEN PIDÄMME

Kun elämä tuo jättilottopotin ja saat kokea mikä voima unelmillasi, sanoillasi ja teoillasi on, saattaa esiin hiipiä perinteinen pelko. Apua, mitä jos tulee itku pitkästä ilosta! Entä jos tapahtuu jotain ikävää, kun nyt on mennyt niin hienosti. Paras motto tähän pelkoon on todeta, että tämän onnen pidän! Olen tämän ansainnut ja kukaan ei sitä vie pois. Säilytän onnellisuuden ja menestyksen jatkossakin ja kaikkina elämäni päivinä.

Upeinta unelmointia sinulle tänään.

Tänään alkaa Maya-kalenteri Tzolkinissa jälleen uusi aaltojakso, Keltainen Siemen. Sen kesto on 25.8-6.9
Nyt on hyvä asettaa päämäärät Siemenen teemoilla joita ovat: Ideat, visiot, uudet projektit, elinvoiman ilmaisu, seksuaalisuus, nuorekkuus, oman persoonallisuuden täydellinen hyväksyntä ja tietenkin elämänilo. Miten onnellisena sitä voikaan rehottaa ja kukoistaa, itselleen kiitollisena.

Jakso on myös sadonkorjuuta ja elämän runsauden vastaanottamista. Unelmat toteutuvat näissä tunnelmissa ja universumin nettikaupassa on äärimmäisien mahdollisuuksien teemapäivät! Mene ja shoppaa omasi 🙂

Sadonkorjuuaika

Lisää Siemenen teemoista kirjoitan postituslistalleni lähipäivinä.

Voit liittyä listalleni sivuillani www.paivikaskimaki.com
HAASTATTELUNI YLEX:LLÄ 23.8
Olin kertomassa selvänäkijän ja maya-astrologin työstäni Ylex:n ohjelmassa, Mitä jäbä duunaa.
Olipa muuten inspiroivaa energiaa studio täynnä Jani Hellemaan ja Aapo Rönkön sunnuntai aamussa 🙂

ylex23.3.15 Aapo ja Jani oikealla

Haastattelun löydät Yle Areenasta tässä linkissä, se alkaa noin 1.10 h kohdalla:
http://areena.yle.fi/1-2920439

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image