Tässä ja nyt

PEKKA_BLOGI

Onnellisuus on tässä ja nyt. Se on mielentila, sisällöltään mitä tahansa. Joskus onni on sitä, että on aivan hiljaista ja mitään huolta ei ole ajatuksissa. Joskus se on tiukka tilanne töissä, josta yhdessä pääsemme läpi ja koemme että sillä mitä teemme on merkitystä. Joskus se on äkillinen hengenvaara, jossa adrenaliini kirkastaa nykyhetken ja kaikki muu katoaa. Tai lapsen syntymä, kun katsoo uuden ihmisen silmiin ja näkee siellä koko universumin syvyyden.

Tärkein onnen ominaisuus on kuitenkin tässä: onni on päätös. Itsen johtaminen ydin on oman mielen hallinnassa, huomion keskittämisessä tietoisesti valitsemiinsa asioihin – niin sisäisesti kuin ulkoisessa maailmassa. Onnen päätösluonne johtaa välittömästi sanaan vastuu – koska vain minä voin valita, mitä havaitsen, tunnen, ajattelen ja tiedostan tässä ja nyt, vain minä olen vastuussa mielentilastani. Jos minua v-tuttaa, se on omaa syytäni. Jos olen onnen kukkuloilla, se on minun ansiotani. Toki molemmat mielentilat tapahtuvat suhteessa muihin ihmisiin, mutta minä olen täydessä vastuussa.

Kumman sinä valitset, nyt?

… Video loppuikin jännittävään tilanteeseen. Mitä tapahtui eksyneelle ja perheensä hukanneelle miehelle kuumassa kauppakeskuksessa? Olkaa huoletta, sisäisen onnen lisäksi mies löysi ilmastoidun kirjakaupan ja perhe löysi hänet virnuilemasta zen-kirjahyllyn edestä. Silkkaa onnea!

– Pexi

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image