Palautteita Vähemmän stressiä, enemmän elämää -verkkohaasteesta

Flowers on vintage wood background

Haasteesta sanottua:

”Minun on ollut pitkään vaikea löytää keinoja saada tälläinen toiminta osaksi omaa arkipäivää. Erityisen vaikeaa se on kovassa kiireessä, milloin tarve olisi suurin. Kurssi on ollut minulle oikein mieluinen ja tarpeellinen!”

”Sain omaa ahdistustani purettua ja osaan nyt suhtautua oikein myös toisten stressitilaan.”

”Koin erittäin hyödyllisiksi nuo stressiin liittyvät tekstit, jotka avasivat uusia näköaloja siihen, mistä stressi syntyy. Osa näistä myös sellaisia, että antoivat itselle mahdollisuuden hyväsksyä itseäni tällaisena.”

”Sain paljon uusia näkökulmia asioihin ja hyviä harjoituksia, joita voi jatkaa stressinhallintakorttien avulla. Nämä olivat myös minulle uusia tapoja lievittää stressiä.”

”Koin haasteen toimivaksi ja hyödylliseksi. Jo ennen varsinaisia tehtäviä ilmestyneet esim. kehokartta, mielenkartta ja etenkin linkki, johon oli koottu stressitietoutta, auttoivat minua ymmärtämään stressin olemusta kehossa, mielessä ja vuorovaikutuksessa.”

”Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen, että löysin tällaisen haasteen ja kiitollinen, että olet Sanna sellaisen tehnyt. Arkeni on seesteisempää harjoitusten ja tietouden ansiosta! Lämmin kiitos!”

”Haaste imi heti mukaansa siksi, että alkussa oli teoriatietoa stressin syistä ja seurauksista. Se helpotti sitoutumista ja avasi itselle asioita. Syyllisyys ja häpeä omaa heikkoutta kohtaan keveni ja usko vieraan ohjaukseen ja vinkkeihin vahvistui.”

”Harjoitukset olivat helposti toteutettavia ja kun niiden taustaa avattiin selkeästi, se helpotti sitoutumista. Todella konkreettisia työkaluja arkeen ja juhlaan. Itselle on haastavinta pysähtyä ja rauhoittua, sekä saada negatiivinen sisäinen puhe rauhoittumaan. Työkaluja tuli molempiin.”

”Kokonaisuudessaan haaste antoi minulle varsin paljon, koin sen siis hyvin hyödylliseksi. Lähdin etsimään työkaluja ja niitä sain, paljon.”

“Iso kiitos tästä!!!!! Sain tosi paljon oppia ja välineitä ja nuo arkeen sujautettavat jutut oli ihan parhaita.”

“Toteutustapa oli loistava, aamulla ensimmäiseksi puhelin vilkuttaa viestiä ja kun viestin avaat, pääset suoraan stressinhallintaan.”

“Sain ymmärryksen stressin fysiologisista vaikutuksista ja siitä, miten ihmiset yleensä käyttäytyvät stressaantuneena. Kun kohtaan nyt jonkun, jonka pään sisäinen papatus näkyy ja kuuluu ulospäin hermoiluna, osaan suhtautua asiaan oikeina ja kenties omalla käytökselläni rauhoittaa tilannetta ja auttaa häntä pudottamaan omaa stressiään.”

“Noin haasteen puolivälin jälkeen osasin yhtäkkiä toimia tilanteissa “oikein”. Sain kuvailtua esimiehelleni työpaikan ilmapiiriin liittyviä asioita mielestäni rakentavalla tavalla ja yllätyin tästä itsekin. Yhtäkkiä sain sanottua suoraan asioita ja kritiikkiäkin mikä on aikaisemmin jännittänyt minua liikaa.”

“Suosittelen haastetta kaikille joilla tuntuu elämässään olevan ongelma, jota ei osaa sillä hetkellä ratkaista. Myös työyhteisöille, joissa on ilmapiiriongelmia.”

“Minusta haaste oli erinomaisesti rakennettu, sillä erilaisia harjoituksia tuli niin paljon.”

”Suosittelen haastetta kaikille, kenellä on työpaineita, arkihuolia, elämäntapamuutoksen tarvetta, elämän kriiisivaihe tai joku suuri muutos käynnissä.”

”Haaste on mielestäni täysi kymppi.”

Woman with her feet up listening to music on the sofa

Harjoituksista sanottua:

”Minulle tämä (harjoitus) tuli kuin tilauksesta! Töissä oli tosi rankka päivä ja kuraa satoi niskaan urakalla. Tuo harjoitus toimi hyvin kesken työpäivääkin, joko hetkeksi omaan rauhaan vetäytymällä tai sitten vaikka silmät auki ja kesken palaverin.”

“Rentoittava harjoitus, jossa huomasin hengityksen syvenevän ja hyvänolontunteen täyttävän koko olemukseni.”

“Ihana harjoitus! Ei ihan helppo, mutta kun onnistuin pääsemään tuohon mielikuvaan, niin tuli todella vapautunut ja kevyt olo.”

”Hengitysharjoitukset ja mielikuvaharjoitukset tuntuvat sopivilta tehtäväksi lähes missä vain, vaikka kaupan kassajonossa.”

“Oikein käytännöllinen harjoitus työpaikalle!”

“Katosin tämän harjoituksen kuluessa jonnekin rauhalliseen paikkaan.”

“Nämä harjoitukset on kyllä mukavia. Ne myös auttavat huomaamaan, että olo oli ehkä ihan hyvä jo ennen harjoitusta, mutta se voi olla vieläkin parempi.”

”Muutama paniikkiaamu oli sellainen, että sattui juuri siihen aamuun tarve käyttää julkisia työmatkalla, joten junassa pystyi tekemään harjoitteen ja sain ihan erilaisen alun päivään. Ihan oikeasti ajatuksenjuoksi rauhtoittui ja paniikki hellitti.”

ilmoittautumisnappi

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image