Olemisunelma

PEKKA_BLOGI

Viimeksi esittelin Itsen johtamisen canvasin ja Tulevaisuuskuiskaajan. Hyppäsin suoraan U-matkan pohjaan, neulansilmään. Nyt menen U-käyrän alkuun: Olemisunelmaan. Sitä voi kutsua myös Tavoitteeksi tai Tahtotilaksi – työelämässä halutaan käyttää näitä sanoja, jotta asia tuntuisi selkeältä ja hallittavalta.

Ehdotan kuitenkin harkitsemaan Olemisunelma-sanan voimaa: mitä jos asettaisit tavoitteeksesi olemisen muutoksen, ei tekemisen? Syvempi olemisen uudistaminen on vaikeampaa, mutta luo vaikuttavampia ja kestävämpiä tuloksia. Oleminen on se lähde, josta tietoinen tekeminen kumpuaa. Kutsunkin Sinua nyt pohtimaan unelmaasi.

Pääkysymys: Mikä on unelmani/tavoitteeni, jota kohti lähden kulkemaan?

Pohdintakysymykset:

  • Minkälaisena koen oman elämäni/työni tällä hetkellä?
  • Onko ilmaantumassa jotain uutta, joka tekee tuloaan elämääni/työhöni?
  • Mitä ajatuksia ja tunteita tämä minussa herättää?
  • Mitä haluan tulevaisuudeltani?
  • Mitä siitä seuraa, jos saavutan unelmani?

Oma olemisunelmani, Onnivaattori-kirjaa kirjoittaessani, muotoutui sanoiksi Onnellisuus, Avautuminen, Uudistuminen, Terveys. Ehkä se on osa Avautumista ja Uudistumista, mutta viime aikoina on mieleeni yhä useammin noussut sana Auttaminen.

Auttaminen on tie onneen. Kulje omaa polkuasi, ole oma itsesi. Polta pois kaikki epäolennainen omasta mielestäsi. Heittäydy koko olemuksellasi siihen, mikä on tärkeää. Löydä ihmiset ja tilanteet, joissa voit olla avuksi omana itsenäsi. Palvele muita, kuuntele ja avaudu – palvelet samalla itseäsi.

– terveisin Pexi

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image