14 asiaa, joita kannattaa kokeilla, ennen kuin luovutat – Sinä selviät kyllä!

Ennen kuin luovutat tai teet hätiköityjä päätöksiä, kokeilepa näitä yksinkertaisia vinkkejä. Niinkin pieni asia kuin vesilasillisen juominen voi oikeassa tilanteessa saada palaset loksahtamaan oikeille paikoilleen.

 1. Oletko saanut tarpeeksi nestettä? Jos et, juo lasillinen vettä.
 2. Oletko syönyt viimeisen kolmen tunnin aikana? Jos et, syö jotakin ravitsevaa ja monipuolista.
 3. Oletko käynyt suihkussa kuluvan päivän aikana? Jos et, mene. Heti.
 4. Päiväsaikaan: Oletko pukeutunut? Pue päällesi jotakin muuta kuin pyjamat. Jotakin, missä tunnet olosi hyväksi.
 5. Yöaikaan: Oletko väsynyt, mutta vastustelet nukkumaan menoa? Vaihda pyjamat päälle, käperry peiton alle ja tee olosi mukavaksi. Sulje silmäsi 15 minuutiksi ja irrottaudu puhelimestasi, tietokoneestasi jne. Jos uni ei tule, nouse ylös. Älä ota paineita.
 6. Oletko käyttänyt jalkojasi viime päivinä? Jos et, mene kävelylle, jouksulenkille tai salille.
 7. Oletko sanonut toiselle jotakin mukavaa lähiaikoina? Jos et, sano. Mutta sano aidosta syystä. Joko kasvotusten tai viestillä.
 8. Oletko liikkunut viime aikoina musiikin tahtiin? Jos et, tee se. Kuuntele musiikkia lenkkeilessäsi tai jammaile vain lempibiisisi tahdissa.
 9. Oletko halaillut kenenkään kanssa viimeiseen pariin päivään? Jos et, halaile. Älä häpeile pyytää halausta ystäviltäsi tai sukulaisiltasi. He varmasti mielellään halaavat takaisin. Jos ketään toista ei juuri nyt ole lähettyvillä, halaa itseäsi.
 10. Tunnetko olosi tehottomaksi? Pidä tauko välittömästi ja tee jokin pieni asia loppuun: vastaa sähköpostiin, täytä tiskikone tai pakkaa salireppusi valmiiksi. Hyvä!
 11. Tunnetko olosi epäviehättäväksi? Ota paras mahdollinen selfie.
 12. Tunnetko olosi lamaantuneeksi päätöksenteon vuoksi? Anna itsellesi hetki aikaa suunnitella päivän pelisuunnitelma. Jos ratkaisua ei vain löydy, siirrä kyseinen ongelma hetkeksi sivuun ja suuntaa energiasi johonkin vähäpätöisempään ongelmaan. Tärkeintä on päästä eroon lamaantumisen tunteesta, vaikka se vaatisi jonninjoutavia tekoja.
 13. Oletko vaatinut itseltäsi liikoja viime aikoina? Se saattaa viedä veronsa vielä monta päivää. Salli itsellesi lepoa. Vietä vaikka aikaa yksinäsi tai katso tyhmää viihdeohjelmaa televisiosta.
 14. Oletko odottanut viikon? Joskus näkemyksemme asioista voivat olla pahasti vinossa ilman mitään tiettyä syytä, emmekä itse havaitse ajattelumme olevan täysin nurinkurin. Anna itsellesi viikko aikaa pohtia päätöstä ja mieti, oliko järjenjuoksusi aikaisemmin normaalilla tasollaan.

Lähde: expandedconsciousness.com

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image