Miten töissä voisi olla kivaa, toimitusjohtaja Elina Ruuskanen?

Hub Tampereen toimitusjohtaja Elina Ruuskanen, 26, antaa viisi vinkkiä, miten töissä voisi olla kivaa.

1. Ota vastaan positiivinen tunnelma

Hubiin tullessa tiedän, että siellä ”hyvää huomenta” toivotetaan hymyssäsuin. Ja vaikka itsellä olisikin ollut huono aamu, niin se korjaantuu jo heti ovella. Omalta kohdaltani voin sanoa, että jos töissä ei ole kivaa, tulisi sinne mentyä varmasti harvemmin.

2. Ole oma itsesi

Meillä Hubissa kynnyksen yli astutaan omana itsenämme, eli kenenkään ei tarvitse esittää olevansa jotain muuta kuin on. Se seikka, että tulee arvostetuksi omana itsenään lisää hyvinvointia ja työskentelyn ”kivuutta”.

3. Luovu “oikean työn” mielikuvasta

Nuorempana kuvittelin, että työntekemisen kuuluu näyttää viralliselta ja sitä tulee tehdä otsarypyssä ja vihaisena, jotta se on ”oikeaa” työskentelyä. Tuon mielikuvan vallassa elää moni varmaan edelleen. Hubissa saamme kuulla usein kommenttia, että meidän jäsenemme eivät vastaa yleistä käsitystä yrittäjistä, koska “teidän jäsenet näyttävät niin rennoilta ja vaikuttavat nauttivan työstään”.

4. Vaeltele vapaasti

Työstä tekee kivaa myös se, että minua ei ole sidottu vain yhteen pöytään, vaan voin vapaasti liikkua tilassa ja etsiä kulloinkin sopivaan tilanteeseen oikeanlaisen paikan. Meillä Hubissa tällainen fiilispohjainen paikan valinta on onneksi mahdollista!

5. Etsi työn tarkoitus

Tärkein asia, mikä työstä tekee kivaa on se, että itse työllä on tarkoitus ja se mitä teen, on juuri minulle kivaa. Jokainen nauttii eri asioiden tekemisestä ja siksi jokaisen tulisikin selvitää “se oma juttu”? Kun tunnistaa, minkä asioiden parissa työskentely tuo hyvän olon, on oikeilla jäljillä. Minulle itselleni työ ei ole väline tehdä rahaa, vaan ennen kaikkea keino toteuttaa omia unelmiani ja ansaita siitä elantoni. Se – jos joku – tekee työstä kivaa!

* Hub on uudenlainen yhteisöllinen työtila, jossa voi työskennellä ja verkostoitua yhdessä. Hub on avoin tila, jossa on tarjolla vapaita työpöytiä, sohvia, neuvotteluhuoneita ja kaikki muut modernin toimiston palvelut. Hubissa uskotaan, että epätodennäköisistä kohtaamisista syntyvät uudet ideat ja innovaatiot.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image