Miten töissä voisi olla kivaa, toimitusjohtaja Elina Ruuskanen?

Hub Tampereen toimitusjohtaja Elina Ruuskanen, 26, antaa viisi vinkkiä, miten töissä voisi olla kivaa.

1. Ota vastaan positiivinen tunnelma

Hubiin tullessa tiedän, että siellä “hyvää huomenta” toivotetaan hymyssäsuin. Ja vaikka itsellä olisikin ollut huono aamu, niin se korjaantuu jo heti ovella. Omalta kohdaltani voin sanoa, että jos töissä ei ole kivaa, tulisi sinne mentyä varmasti harvemmin.

2. Ole oma itsesi

Meillä Hubissa kynnyksen yli astutaan omana itsenämme, eli kenenkään ei tarvitse esittää olevansa jotain muuta kuin on. Se seikka, että tulee arvostetuksi omana itsenään lisää hyvinvointia ja työskentelyn “kivuutta”.

3. Luovu “oikean työn” mielikuvasta

Nuorempana kuvittelin, että työntekemisen kuuluu näyttää viralliselta ja sitä tulee tehdä otsarypyssä ja vihaisena, jotta se on “oikeaa” työskentelyä. Tuon mielikuvan vallassa elää moni varmaan edelleen. Hubissa saamme kuulla usein kommenttia, että meidän jäsenemme eivät vastaa yleistä käsitystä yrittäjistä, koska “teidän jäsenet näyttävät niin rennoilta ja vaikuttavat nauttivan työstään”.

4. Vaeltele vapaasti

Työstä tekee kivaa myös se, että minua ei ole sidottu vain yhteen pöytään, vaan voin vapaasti liikkua tilassa ja etsiä kulloinkin sopivaan tilanteeseen oikeanlaisen paikan. Meillä Hubissa tällainen fiilispohjainen paikan valinta on onneksi mahdollista!

5. Etsi työn tarkoitus

Tärkein asia, mikä työstä tekee kivaa on se, että itse työllä on tarkoitus ja se mitä teen, on juuri minulle kivaa. Jokainen nauttii eri asioiden tekemisestä ja siksi jokaisen tulisikin selvitää “se oma juttu”? Kun tunnistaa, minkä asioiden parissa työskentely tuo hyvän olon, on oikeilla jäljillä. Minulle itselleni työ ei ole väline tehdä rahaa, vaan ennen kaikkea keino toteuttaa omia unelmiani ja ansaita siitä elantoni. Se – jos joku – tekee työstä kivaa!

* Hub on uudenlainen yhteisöllinen työtila, jossa voi työskennellä ja verkostoitua yhdessä. Hub on avoin tila, jossa on tarjolla vapaita työpöytiä, sohvia, neuvotteluhuoneita ja kaikki muut modernin toimiston palvelut. Hubissa uskotaan, että epätodennäköisistä kohtaamisista syntyvät uudet ideat ja innovaatiot.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image