Aaro Löf: Taivas, tähdet ja minä – osa 4

Siitä on pian vuosi kun tapasin Astro.fi:n Seppo Tanhuan ensimmäistä kertaa. Ensimmäisellä istunnolla kävimme pääasiassa läpi synnyinkarttaani ja persoonaani. Tutustuimme myös siihen mitä elämässäni oli tapahtunut lähi aikoina ja mitä taivaankappaleiden liikkeet lupasivat seuraavalle parille vuodelle.

Minulla ei ollut matkalle lähtiessäni syvempää käsitystä siitä miten astrologia toimii tai miten sitä voisi hyödyntää elämässä. Kuluneen vuoden aikana olen saanut omakohtaisen kokemuksen aiheesta. Ensimmäisen tapaamisen jälkeen olemme tavanneet Sepon kanssa neljä kertaa. Näillä kerroilla olemme keskittyneet siihen, mikä on ajankohtaista ja mihin minun juuri sillä hetkellä ja tulevina viikkoina kannattaisi kiinnittää huomiota.

Vuoden aikana olen saanut ihmetellen seurata kuinka kartalla näkyvät teemat ovat toteutuneet yksi kerrallaan elämässäni.

 

Astrologiakin on osoittanut selvästi, että olen osan jotain suurempaa.
Astrologiakin on osoittanut selvästi,
että olen osan jotain suurempaa.

 

Tee Tilaa. Joulukuussa Seppo kehoitti ensimmäisen kerran kiinnittämään huomiota siihen, mikä elämässäni ei enää tuntunut antavan mitään. Tai mikä tuntui suorastaan ikävältä. Vuoden mittaan olemme usein palanneet tähän teemaan ja siihen vaatimukseen joka kartallani näkyi tilan suhteen. Aikansa eläneet osat ja tehtävät elämässäni ovat pudonneet pikkuhiljaa pois mutta tilan tekeminen ja tyhjentyvä kalenteri ovat vaatineet malttia ja rohkeutta.

Sosiaalinen elämä. Helmikuun tienoilla kartta kertoi muutoksista sosiaalisen elämän saralla, jopa jonkinlaisesta irtautumisesta. Noihin aikoihin huomasin kokevani kasvavaa väsymystä ihmisten seurassa, aloin kaivata omaa aikaa. Askel askeleelta olen sen jälkeen vähentänyt yhteydenpitoa ihmisiin. Kun olen tiedostamattani ottanut jälleen konktaktia epäaidoista syistä, olen väsynyt kanssakäymiseen välittömästi. On ollut toisinaan vaikea uskoa omiin tuntemuksiinsa asiassa. Etäisyyden ottaminen omaan sosiaaliseen verkostostoon on pelottavaa mutta se on tarjonnut mahdollisuuden nähdä minut uusin silmin.

Koti. Edellinen tapaamisemme Sepon kanssa oli syyskuussa. Ehdin sen jälkeen unohtaa, että hän kehoitti kiinnittämään huomiota marras-joulukuun taitteessa tapahtuviin muutoksiin koti ja perhe-elämän alueilla. Marraskuussa myönsin lopulta itselleni haluni asua jälleen Helsingissä ja moni asia on asettunut linjaan sen jälkeen. Päätös kevensi asioita mutta ei ollut helppo sillä rakkaimmat ihmiseni eivät tule mukanani.

Väistämisharjoitukset. Maaliskuusta eteenpäin ryhdyin tarkkailemaan omia tuntemuksiani asioihin ryhtymisen ja minulle tehtyjen ehdoitusten suhteen. Kartaltani oli tulkittavissa, että tulen viime hetkellä tunnistamaan eri tilanteissa, että tämä ei olekaan minulle.

Seurasin asiaa hyvin aktiivisesti. Eniten ehdoituksia erilaisiin hankkeisiin on tullut ulkomaailman sijaan sisältäni. Kuten monessa muussakin asiassa, uskoin kartalla näkyvän tarkoittavan jotain, mutta asia toteutui eri tavalla. Useassa kohtaa olen ollut jo sormi näppäimellä kun jokin on sisälläni lopulta sanonut EI.

Synnyinkarttani. Olen tutkinut paljon viime vuosina kahta mekanismia persoonassani. Sitä kuinka taipuvainen olen muokkaamaan omaa toimintaani muita miellyttävään suuntaa ja sen vastareaktiona taipumusta pitää itseäni etäällä toisista. Vuosia taaksepäin toteutin enemmän jälkimmäistä ja saatuani siitä tarpeeksi kipeää palautetta, olen antanut enemmän tilaa sen takana olevalle tarpeelle olla “hyvä” ympäristön silmissä.

Tämä seikka on ollut paljon esillä myös astrologiaan tutustuessani. Niin Sepon henkilökohtainen kuin verkosta tilaamani Luonteesi voimat– ja Sisäinen soturi– tulkinnat ovat nostaneet esille kasvun paikkana sekä heikkoutenani sen, että yritän tasapainotella ympäristöstä tulkitsemieni tarpeiden keskellä. Alla suorimmat palautteet Sisäinen soturi- tulkinnasta 😉

“Vaikeudet ja ongelmat etenevät varsin helposti jopa sairauksien tasolle ellet tahdo oppia tässä elämässä tuijottamaan yksioikoisesti omaan napaasi.”

“Voimasi riittävät juuri ja juuri omista asioistasi huolehtimiseen ja kaikki muu on ikävyyksien kerjäämistä. Tämän ristin alta ei pysty muita auttamaan tai parantamaan vaan pikemminkin päinvastoin. Muiden asioita hoitaessasi ajat vain nuokin ihmiset samaan ahdinkoon kanssasi”

Kun olen tehnyt työn saralla asioita omaa inspiraatiotani ja mielihalujani kuunnellen, olen tehnyt pääasiassa samoja asioita kuin aiemminkin. Mutta eri tavalla ja eri ajoituksella. Auttamistyöhön liittyy vahvasti toisten huomioonottaminen ja terveen itsekkyyden sisällyttäminen ei ole kaikille helppoa, minullekaan. Tulokset kuitenkin puhuvat puolestaan niin oman hyvinvoinnin kuin tulosten osalta. Paras auttaminen voi joskus todella olla itsensä auttamista.

Kokemani hyöty

Koen kartan ja Sepon tulkinnat hyödylliseksi ensisijaisesti siinä, että ne rohkaisevat kuuntelemaan omia “aavistuksia” silloinkin kun muutos jännittää. Vuoden aikana tapahtuneet muutokset ovat vaikuttaneet elämäni peruspilareihin ja epävarmuus on hiipinyt selkää pitkin useassa kohtaa. Astrologia on auttanut oman sydämeni äänen kuuntelemisessa.

Prosessi on ollut miellyttävä ja mielenkiintoinen. Tiedän sisällyttäväni Sepon tuki-tiimiini vielä pitkään. Jännittävän vuoden jälkeen on luvassa lisää jännitystä. Seuraava kaksivuotinen on kartan mukaan intensiivisempi jakso kuin sitä seuraavat 30 vuotta. Aikaa jolloin määritän oman paikkani tässä maailmassa. Ensimmäisen vuoden perusteella olen hieman alkanut uskomaan siihen mitä seuraavina vuosina saattaa tapahtua. Jännittävin yksittäinen seikka on Pluton 2016 vuonna mukanaan tuoma kuoleman kohtaaminen. Huh. Antaapa sitten tulla.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image