Viisaat ystäväni -kirja kerää ystävien viisaudet samoihin kansiin

Viisaat ystäväni -kirja on yhdistelmä syvällisiä kysymyksiä ystäville, musteella käsin piirrettyjä värityskuvia sekä voimaannuttavia sanoja hienoilta, viisailta ajattelijoita.

Idea Viisaat ystäväni -kirjaan lähti kirjan tekijältä, Hidasta elämää -nettisivuston perustajalta Sanna Wikströmiltä jo vuosia sitten.

”Kun toistuvasti kuuntelin omien viisaiden ystävieni kokemuksia ja ajatuksia elämästä, ajattelin, että hitsi vie, kun nämä kaikki voisi saada samoihin kansiin. Ystävillä on niin paljon elämänkokemusta, josta voi ammentaa viisautta omaan elämään.”

Värityskuva-ajatus tuli mukaan, kun Sanna seurasi oman lapsen ensimmäisiä värityspuuhia:

”Mummolassa aikuiset kävivät vuorotellen tyttäreni kanssa värittämässä, ja jokainen oli haltioissaan puuhasta. He pitivät värittämistä terapeuttisena mutta täysin unohtuneena ilona”, Sanna kertoo ja jatkaa:

”Koen, että luovuus on sielun värien ilmentämistä. Nyt myös ystävien sielun värit pääsevät kirjaan!
VY_lainaus

Kirjan kauniit mandala-henkiset kuvat on piirtänyt käsin intuitiivisena mustemaalauksena kuvittaja–joogaopettaja, myös Hidasta elämää -sivuston ilmeen tehnyt, Meri Mort. Merin kädenjälki ja kirjan syvälliset kysymykset tuovat lapsuudesta tuttuun ystäväkirjaformaattiin käytännöllisen aikuisuuslisän:

”Omat ystävät tekevät kirjan omistajalle ikään kuin elämäntapaoppaan, johon voi jälkeenpäin omissa pohdinnoissaan palata. Kirja on siis yhdistelmä lapsuudesta ja nuoruudesta tuttuja puuhia sekä uniikkia elämäntapaopasta. Kirjaan voi kerätä ystävien tekemiä tärkeimpiä oivalluksia vaikkapa vuosittain. Näin ystävien jaetut ajatukset muodostavat viisauden aarre-aittoja, joiden pariin voi aina palata”, Sanna kertoo.

Kirja sopii lahjaksi, vieraskirjaksi, polttarimuistoksi, hääkirjaksi. Se on kirja, joka kerää tärkeiden ihmisten ajatukset, tunteet ja sielun värit samoihin kansiin.

VY_värit

Viisaat ystäväni -kirjat Hidasta elämää -puodista.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image