Ajatuksia ajasta: Intuitio arjessa ja maya-kalenterin säätiedotus

Ihmiset, jotka käyttävät intuitiotaan tietoisesti ja luottaen siihen, näyttävät olevan hyvin menestyviä kaikilla elämänsä osa-alueilla. Pienet alitajunnan läikähdykset elämän valinnoissa, ohjaavat itselle parhaaseen suuntaan. Ken tähän läikähtelyyn ja tunteen virtaan uskaltaa täysillä luottaa, kerää onnen ja sujuvuuden helmet elämänsä onnellistamiseksi.

Kuinka intuitio sitten toimii. Valitsemme ruoka-aineita kaupassa usein intuitiivisesti, vaikka reseptit ovatkin olemassa, tulee tarve heittää mukaan jotakin ihan omaa, oman kehon tarpeet ohjaavat ravinnon valitsemisessa.

Ihmissuhteissa valinnat tehdään useimmiten intuitiolla, kenen kanssa on hyvä olla ja ketä vähän kartellaan. Parisuhteessa mennä usein vahvalla intuitiolla, tiedämme että kumppani kaipaa tai ajattelee jotakin, vaikka ei asiaa ääneen sanokaan. Usein valitsemme intuitiivisesti opintojen tai työelämän suunnat, matkakohteen, vaatteen värin tai harrastuksen . Olkoon päätös suuri tai pieni, uusi talo tai impulsiivinen puhelu, mukana on jollain tapaa aina toimiva intuitio.

Meillä kaikilla on intuitio ja kaikki sitä käytämme. Kyse on enemmän siitä kuinka tietoisesti luotamme sisäiseen ääneen tai olemmeko lainkaan siitä tietoisia. Törmään usein siihen, kuinka ihmiset tekevät töitä luottaakseen sisäiseen tietoonsa. Siihen joka tuntuu vahvasti, mutta jota ei aina voi järjellä selittää. Tuntuu vain siltä että tämä on se itselle paras valinta tai suunta.

Rohkea luottamus intuitioon palkitaan. Moni käy nyt läpi intuitio kouluaan oikein syvällisemmän kautta. Usein kuulen kommentteja tyyliin, olisinpa kuunnellut vaistojani, niin nyt en olisi tässä tilanteessa. Vastaavasti on huikeita onnistumisia, päätetään vaihtaa työtä tai ryhtyä yrittäjäksi, kun rohkea askel on tehty, on päässyt nauttimaan jostakin sellaisesta, jota ei ollut edes osannut kuvitella, vielä päätöstä suunnitellessaan.

Tässä ajassa sisäinen tietoisuus vahvistuu ja tunnumme kaikki voimaantuvan itsestämme. Parhaita onnistumisia kokee kun on uskaltanut antaa sisäisen tiedon olla johdattamassa itseään. Tästä tulee upea varmuus ja luottamus itseen. Muutumme sisältä ohjautuviksi, ja todellisiksi oman onnen sepiksi.

MAYA-KALENTERIN SÄÄTIEDOTUS

Muinainen maya-kalenteri Tzolkin on synnytelty Väli – Amerikassa ennen ajanlaskumme alkua. Maya vanhimmat sanovat seuranneensa sitä katkeamatta jo yli tuhat vuotta. Itse olen seuraillut sen syklistä ajan virtaa reilut 13 vuotta, pyrkien tuomaan vanhan viisauden nykyaikaan ja moderniin kieliasuun.
 Olemme juurikin jaksolla, jossa intuition viisautta ja opastusta pääsee oikein kunnolla testaamaan arjessaan.

Syyspäiväntasaus

 

PUNAINEN TAIVAANVAELTAJA 8.9 – 20.9.2014

Tämän aaltojakson aikana olemme yleisesti energianlaadun alueella, jonka ydin teemana on irtiotto ja omalta turvallisuusalueelta poistuminen. On mahdollisuus tai aika lähteä kokeilemaan jotakin uutta ja tuntematontakin. Tutkimusmatkat ja seikkailut elämään ja sen ihmeellisyyksiin, tuovat uusia kokemuksia ja parhaimmillaan mahtavan rohkelikko tunteen. Nyt on hyvä kasvaa omaan todelliseen mittaansa, ja ottaa kaikki lahjansa täyteen käyttöön. Joskus on vain uskallettava ottaa se rohkea askel, edes yksi, unelmiensa suuntaan.

Suunnat löydät parhaiten sisäisen tiedon äänestä. Joten jos olet miettinyt loikkaa pois oravan pyörästä tai ihmissuhteen selkiyttämistä, uutta kotia tai harrastusta, niin nyt on ajanlaatu kaikenlaiselle tällaiselle tekemiselle tai muutoksien suunnittelulle otollista. Mikä parhainta, sinun ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, kuuntele vain intuitiota ja vaistojen viestiä. Katsele kuinka elämä tuo vastaasi juuri ne mahdollisuudet ja onnen avaimet, jotka sinulle ovat parasta.

Tämä on parhaimmillaan menetyksen ja onnistumisien aikaa. Jos onnen ovella on tukoksia, myös nämä nousevat esiin ja selvitettäviksi.

Nyt täytyy vain osata vastaanottaa, kun elämä tuo lahjoja, joskus yllättäviltäkin tahoilta. Tärkeää on uskaltaa luottaa intuitioon ja tunteeseen. Tällä jaksolla riskinotto kannattaa.

Jaksolla punnitaan myös luottamusta omaan elämänkokemukseen ja viisauteen. Talonpoikaisjärki on mitä oivallisin työkalu, yhdessä kuudennen aistin kanssa. 
Unet saattavat olla voimakkaita, niiden kautta intuitiomme pääsee puhuttelemaan meitä oikein kunnolla. Unia voi kirjoittaa muistiin ja tarkastella niitä jaksolla herkän tietoisesti.

Jakson kasvuteemoina ovat erityisesti kaavoihin kangistuminen ja paikoilleen jämähtäminen. Mikäli energia ei virtaa ja intohimo on kateissa, niin nyt tähän asiaan pääsee pureutumaan oikein kunnolla.

Tuntemattoman tulevan pelkääminen, asioiden etukäteen petaaminen ja turha järkeily, voivat näyttäytyä korostuneen haastavina jaksolla. Nyt ei ole aika jäädä paikoilleen, nyt on aika uskaltaa uudistua ja löytää todellinen voimansa☺

Taivaanvaeltaja

 

Lisää maya-ajan laadun kuvauksia löydät sivuiltani www.paivikaskimaki.com 
tai liittymällä sivujeni kautta postituslistalleni.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image