7 asiaa, joita onnelliset ihmiset tekevät

Kaikki ihmiset etsivät onnea. Se on melkeinpä ainoa asia, joka on kaikille ihmisille yhteistä rakkaalla Maa-planeetallamme. Onnen etsiminen auttaa myös löytämään elämämme aarteet.

Onni löytyy vain viisaudesta. Sitä ei voi löytää keinotekoisesti, vaan se on etsittävä alitajunnastamme. Onnen metsästäminen on kovaa työtä, joka vaatii omistautumista ja periksiantamattomuutta – samoja ominaisuuksia, jotka auttavat ihmistä onnen tiellä pysymisessä.

Onnellisen ihmisen voi huomata muiden joukosta näiden ominaisuuksien perusteella:

1. He sekä puhuvat hyvästä itsetunnosta että harjoittavat sitä

Onnelliset ihmiset ymmärtävät, että omien unelmien laittaminen etusijalle on tärkeää, koska vain täten voi tulla paremmaksi ihmiseksi ja auttaa muita. Onnellisten ihmisten on helppo näyttäytyä sellaisina, kuin he ovat ja viis veisata siitä, mitä muut ajattelevat. Tämä hyödyttää myös muita. Kritiikistä voi aina oppia, ja kehittää itseään vielä paremmaksi ihmiseksi.

2. He tietävät, että muutos on väistämätöntä

Kaikki on väliaikaista vaan, laulettiin vanhoissa suomalaisissa elokuvissa. Onnelliset ihmiset tajuavat tämän ja ottavat sen avosylin vastaan. On pidettävä tasapaino niiden asioiden välillä, jotka haluaa pitää elämässään ja niiden, joista haluaa päästää irti. Onnelliset ihmiset osaavat päästää irti asioista, jotka eivät palvele heitä enää. Isojen suunnitelmien hyväksi on joskus tehtävä paljonkin muutoksia. Onnelliset ihmiset eivät haikaile taakse jätetyn perään.

3. He korostavat positiivisesti toiveitaan ja unelmiaan

Onnelliset ihmiset eivät, kuten jo mainittu, välitä siitä mitä muut ajattelevat (positiivista tai negatiivista). Kun suunnitelma ja unelma on selvä, tyytyväinen ihminen omistautuu sen toteuttamiselle, eikä mikään voi estää heitä. Onnelliset ihmiset kehittävät itselleen voiman, jonka avulla he saavuttavat tavoitteensa ja unelmansa.

4. He ovat omia itsejään, aina

He elävät omassa maailmassaan, joka on täynnä itseluottamusta ja motivaatiota. He eivät ajattele, miten heidät nähdään yksilöinä. Jotkut saattavat pitää tätä itsekkyytenä, mutta onni-ihmiset ottavat kritiikin vastaan opetuksena ja rakentavana palautteena, ja rakentavat siitä itseensä uuden, paremman osan. Itseluottamus tuo myös epäitsekkyyttä, joka on loistava ominaisuus sosiaalisissa suhteissa.

5. He osaavat suhtautua positiivisesti ihmissuhteen päättymiseen

Kun tyytyväisen ihmisen ihmissuhde ponnisteluista huolimatta päättyy, hän ottaa sen merkkinä siitä, että tulossa on vielä parempi ihminen. ”Mikä tässä meni vikaan”-miettimisen sijaan he keskittyvät tuleviin ihmissuhteisiin.

6. Onnelliset ihmiset ovat hengellisiä/henkisiä

Joku tai jokin on luonut maailman. Mihin ikinä luojaan/Luojaan uskommekaan, hän/Hän on valtava energian lähde. Ammentamalla energiaa tästä luojasta voimme kohdata jokapäiväiset haasteet eri tavalla. Suurempaan voimaan uskominen tuo myös tiedon siitä, että meitä ei ole luotu turhaan – meillä on syy olla täällä, ja meillä on paljon tehtävää.

7. He panostavat ihmissuhteisiin

Onnelliset ihmiset ympäröivät itsensä ihmisillä, jotka rakastavat heitä ja tuovat merkityksen elämään. He ymmärtävät, että ihmissuhteet ovat kuin puutarhoja, joita on hoidettava hellästi positiivisella energialla. Tyytyväisten ihmisten on myös helppo luoda uusia ystävyyssuhteita.

Lähde: Lifehack.org


Mitä onnellisuus sinun mielestäsi tarkoittaa, mikä tekee onnelliseksi? Jaa mielipiteesi ja osallistu keskusteluun Hidasta elämää -keskustelualueella TÄÄLLÄ.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image