Mitä ovat tähti-ihmiset – ja oletko yksi heistä?

Planeettamme Maa kiitää huimaa vauhtia avaruudessa, nopeutemme on juuri nytkin 107280 km/h. Elämme parhaillaan suuren syklin taitetta, jossa Maan prekessiokierto, vähän vajaa 26 000 vuotta, on tulossa täyteen ja uusi yhtä pitkä sykli on alkamassa. Maa on tullut uudelle ”aikavyöhykkeelle”, jossa kaikki on syntymässä uudeksi. Olemme siirtymässä kultaiseen ja tietoiseen aikakauteen. Tapahtumaa kuvataan koko ihmiskunnan tietoisuuden avautumisena, ja ihmisen evoluution huipentumana.

Vanha päättyy ja uutta synnytellään. Maailmamme muuttuu ja muutosta ovat toteuttamassa planeetallemme inkarnoituvat tähtilapset, nuoret ja heitä edeltäneet esi-tähteläiset. Heitä kutsutaan usein myös indigoiksi, kristalleiksi tai sateenkaari-ihmisiksi. Heitä myös diagnosoidaan mm. autistisiksi, ADHD:ksi tai aspergereiksi. Herkkyytensä vuoksi masennus ja sen kaltaiset diagnoosit ovat myös yleisiä. He edustavat jotakin aivan uudenlaista tietoisuutta, jota täällä ei vielä oikein ymmärretä tai tunnisteta. Moni nuori onkin kovilla ja siksi päätin listata ajatuksiani. Tästä tuli nyt melkoisen pitkä, toivon että et turhaudu ☺

Työssäni tapaan paljon näitä uudenajan ihmisiä, erityisesti nuoria, ja kutsun heitä tähteläisiksi. Samat laadut löytyvät myös monesta, iältään vanhemmasta planeetan tallaajasta.

Tähti-ihmisille ominaisia piirteitä

– Lapsena heillä on tunne sisällään, että heillä on jokin erityinen tehtävä tässä elämässä. Heillä on erityislahjakkuuksia tai he ovat monilahjakkaita. Heillä on usein vahva parantamisen kyky. Luovuus ja taiteellisuus on tärkeää.

– He reagoivat herkästi toisten ihmisten tunteisiin tai suuriin väkijoukkoihin. Ottavat herkästi kantaakseen toisten tunnetaakkoja.

– Heidän aistinsa voivat olla äärimmäisen herkkiä ja heillä on usein vahvoja psyykkisiä ominaisuuksia.

– He tuntevat kaukokaipuuta jonnekin, jota ei löydy tästä maailmasta

– Ovat kiinnostuneita avaruudesta ja tähdistä. He saattavat viettää paljon aikaa katsellen tähtitaivaalle ja kuin alitajuisesti ymmärtävät, että siellä on maailmoja, jotka ovat heille totta.

Moni tähteläinen kokee elämäntehtäväkseen sen, että on tullut rakastamaan, kaikkia ja kaikkea, ehdoitta.

– Oikeudentaju ja oikeudenmukaisuus sekä rehellisyys ovat syvästi juurtuneina heidän tietoisuudessaan.

– Varsinkin indigot ovat valmiita myös taistelemaan oikeaksi kokemiensa asioiden puolesta. Joutuvatkin usein haasteellisiin tilanteisiin muun maailman kanssa.

– Heillä on herkkä intuitio ja herkkä sisäänrakennettu viisaus jo lapsena, eivätkä he voi tinkiä näkemyksistään.

– Heillä saattaa olla näkemyksiä ja ymmärrystä, jotka ovat huimasti aikaansa edellä ja vaikea toisten ymmärtää.

– He näyttävät katsovan maailmaa eri perspektiivistä, rakkauden silmin ja rakkauden ymmärryksellä.

– He saattavat tuntea suurta surua, tai jopa fyysistä kipua kohdatessaan epäoikeudenmukaisuutta, luonnon saastuttamista, sotia tai väärinkäytöksiä. Heistä on käsittämätöntä ymmärtää, kuinka ihmiset voivat kohdella toisiaan, eläimiä tai luontoa huonosti, vääryydellä tai rakkaudettomasti. He reagoivat pieneenkin väärinkäytökseen tai negatiivisuuteen poikkeuksellisen herkästi.

– Heille on tärkeää saada elää rakkaudellisessa ja harmonisessa ympäristössä.

– Pyrkivät ilmentämään rakkautta kaikessa tekemisessään.

– Heidän lähellään on helppo olla, koska heidän oma energiansa on sydämellistä ja rauhoittavaa.

– He ymmärtävät mitä on ykseys, ja että jokaisella teolla on seurauksensa universaalien lainalaisuuksien kautta.

– Heillä on varsinkin lapsuudessa mielikuvitusystäviä, jotka ovat heille totisinta totta. He kertovat näistä maailmoista jo lapsena vanhemmilleen, jotka joko ymmärtävät tai vastustavat koko asiaa.

– Vahvat ja todentuntuiset unet, sekä yöaikaan tapahtuvat kokemukset ja kohtaamiset ovat ominaisia. Ne saattavat joskus olla myös pelottavia. Varsinkin pienillä lapsilla muut maailmat olentoineen avautuvat unessa niin voimakkaasti, että yö toisensa jälkeen he haluavat vanhempiensa viereen nukkumaan.

– Heillä on konkreettisia kokemuksia ufoista ja avaruusolennoista tai he ovat kiinnostuneita näistä.

– Heillä saattaa olla luomia tai fyysisiä poikkeamia kehossaan, jotka tuntuvat heistä merkittäviltä, symbolisilta.

– He saattavat kokea, että he ovat eri planeetalta kuin muut ihmiset. Heillä saattaa olla suuriakin vaikeuksia ymmärtää tai sopeutua vallitseviin sääntöihin, normeihin tai elintapaan tällä planeetalla. Heillä itsellään on rakkaudellinen ratkaisu vallitseviin ongelmiin ja usein myös vahva osaaminen sen toteuttamiseen. Elleivät he pääse vaikuttamaan ja käyttämään lahjojaan, he saattavat sairastua, masentua tai turhautua. Huumeet, alkoholi saattavat tarjota pakotien tästä turhautumisesta, ja siitä että he eivät pääse toteuttamaan tehtäväänsä, johon heillä usein on vahva kutsumus sydämessään.

– Monet kokevat olevansa väärinymmärrettyjä, ja että maailma ei näe heitä ja heidän erityisyyttään.

– Toisinaan he kokevat tämän maailman niin vieraana, että saattavat suunnitella, ja jopa toteuttaa itsemurhan, päästäkseen takaisin kotiin.

– Heillä saattaa olla lapsena tunne, että heidän vanhempansa eivät ole heidän oikeat vanhempansa tai perhe ei ole oikea perhe. Oikeat vanhemmat ovat jossain muualla ja tulevat pian hakemaan heidät pois. Heillä saattaa olla suuriakin vaikeuksia sopeutua biologiseen perheeseensä.

– Yleisin piirre heillä erityisherkkyys, joka ilmenee joko fyysisinä yliherkkyyksinä tai tunnetason herkistymisenä.

– Kovat äänet, vahvat synteettiset aineet, negatiivisuus ja aggressiivisuus saa heidät reagoimaan, tai pois tolaltaan.

– He tunnistavat energiat ja tunnelataukset herkällä sisäisellä vaistollaan ja reagoivat niihin herkästi.

– Heillä on tarve syödä puhdasta ruokaa, harjoittaa kehoaan ja tietoisuuttaan joogalla, meditaatiolla jne.

– He saattavat olla hyvin tarkkoja ruuan suhteen jo hyvin pienenä. Heillä on sisään rakennettu skanneri, joka kertoo mikä sopii heille ja mikä ei. Heitä ei kannata pakottaa syömään mitään, mitä he eivät itse luonnostaan valitse. Vaikka se olisi terveellistä yleisen tiedon mukaan.

– Yleensäkin tähteläistä ei kannata pakottaa tekemään mitään vasten tahtoaan, sillä se rikkoo heidän hyvin herkkää sisäistä ohjaustaan ja saattaa aiheuttaa vahvoja tunnereaktioita tai sairastumista.

– He näkevät asiat sydämellään, joten heitä ei voi huijata. Heille voi olla vain täysin rehellinen, aito ja avoin kaikissa tunteissa ja tekemisessä. Koska he näkevät kaikkien kulissien taakse herkällä intuitiollaan, he joutuvat usein vastakkain sisäisen tietonsa ja ulkoa tulevan yleisesti hyväksytyn tiedon kanssa. Nämä kaksi ovat usein ristiriidassa ja tämä saattaa aiheuttaa masennusta, turhautumista ja vahvoja tunneristiriitoja.

Vastakkainasettelu ilmenee mm. koulussa. Tähtilapset kokevat, että opetettu tieto on väärin tai se on muutoin ristiriidassa heidän sisäisen viisautensa kanssa. Tai opettaja esittää jotakin roolia, joka ei ole yhtä hänen ulkoisen olemuksensa kanssa. Usein he nousevat vastustamaan tätä ristiriitaa tai vetäytyvät passiivisuuteen, jopa masentuneisuuteen. Tärkeää olisi kuunnella heitä ja antaa heidän olla erimieltä, vaikka oma ego joutuisikin koetukselle. He ovat tulleet opettamaan rakkaudellista suvaitsevaisuutta, kaikille kohtaamilleen ihmisille.

– Tähteläiset lähtevät herkästi mukaan energioihin ja kadottavat maayhteyden, jolloin olo voi olla irrallinen ja leijaileva, arki hukassa ja rytmit sekaisin.

Monet kokevat, että syöminen maadoittaa ja auttaa heitä tasoittamaan tunnetiloja. Luonto on monelle hyvin tärkeä ja luonnossa he latautuvat ja tasapainottuvat kaikkein parhaiten. Luonnonmukainen maadoittava ruoka, on erittäin tärkeää hyvin herkille tähteläisille.

– Mikäli tähteläinen joutuu olemaan negatiivisessa ilmapiirissä tai hän joutuu tukahduttamaan sisäisen viisautensa tai intohimonsa ilmentämisen, hän usein sairastuu.

Mikäli tunnistit itsesi edellä mainitusta, olet tähteläinen. Sinä olet erilainen ja sinun erilaisuutesi on vahvuutesi ja lahjasi. Sinun ei tarvitse yrittää muokata itseäsi muuksi kuin mitä olet. Sinä olet tullut muuttamaan maailmaa omalla erityislaatuisuudellasi. Me jokainen olemme osa suurta kokonaisuutta, jossa jokin aivan uusi, mutta tuntematon on syntymässä. Meillä jokaisella on oma tehtävä tässä kokonaisuudessa. Olet juuri nyt oikeassa paikassa, ilmentämässä omaa erityislahjaasi. Annetaan oman tähtemme loistaa!

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image