Usein ne, jotka kaipaavat rakkautta eniten, antavat sitä vähiten – Annetaan itsellemme mahdollisuus kesärakkauteen

Kesä on tässä ja nyt. Lämpö on käsillämme, kuumuus ihollamme. Elämä tuppaa olemaan yleensä sellaista, ettei mikään mene niinkuin suunnittelemme. Tämä on ainakin itselläni ollut teemana kevään ajan. Kaikkien muutoksien ja ihmeellisyyksien keskellä on hyvä yrittää pysyä kuitenkin omassa keskuksessaan, omassa sydämessään. Kesä varsinkin on muutosten ja kaavojen rikkomisten aikaa. Uudistumisen ja latautumisen mahdollisuus.

Oletpa nainen tai mies, niin tämä on sinulle.

Katso kättäsi. Minäkin kurkkaan omaani. Päivän tanssien jälkeen se näyttää päässäni luultavasti isommalta, kuin se oikeastaan onkaan. Mutta hyvältä se näyttää joka tapauksessa. Miltä sinun kätesi näytti? Tarkoitus ei ole määritellä hyvää missään määrin. Jokainen tehköön sen itse, omilla kriteereillään.

Hyvin useasti meidän kriteerimme eivät täytä omia vaatimuksiamme, riippumatta siitä, kuinka täydellisiä me olemmekaan. Kesä saa sen kulminoitumaan. Vaatteita haluttaisi pitää vähemmän, kuin talven kylmyyksissä, mutta mieli pistää vastaan helposti. En ole sen arvoinen, en ole tarpeeksi kaunis/komea.

Kosketa vatsaasi. Minäkin hivelen omaani juuri syödyn illallisen jälkeen. Mahottoman sileä, just niinkuin vauvalla. Täydellinen. Mieti, huomenna kun paistaa aurinko, haluaisitko ulkoiluttaa mahaasi lämpöisessä paisteessa? Mikä estää? Toivottavasti ei ainakaan mielesi. Sinä olet täydellinen.

Vaikka käytän kehokuvauksia tässä ajatuksenvirtatekstissä, kyse on suuremmasta. Kyse on itsensä hyväksymisestä ja sen vaikutuksista meidän mieleemme ja sitä kautta koko olemukseemme. Kuinka näemme itsemme maailmassa, kuinka toteutamme toimijamme, kuinka annamme rakkautta läheisillemme. Kuinka rakkaus itseä kohtaan, tai sen uupuminen voi estää kokonaisen olomme kukkaan puhkeamisen. Kuinka elämämme rakkaus voi olla kulman takana, mutta sisällä pitämämme olomme ei koskaan tavoita vastakkaista kaikua, jota niin kovasti kaipaamme.

Helposti itserakkaus katsotaan ja koetaan tavalla, joka ei välttämättä ole millään tavalla sidoksissa omahyväisyyteen tai itsekkyyteen, vaikka sen mielikuvan se helposti synnyttääkin. Rakasta itseäsi, ennen kuin rakastat muita, puhutaan ympäri maailmaa eri traditioissa. Rakasta kehoasi, rakasta mieltäsi, rakasta koko kokonaisuuttasi, jotta voidaan myös vastaanottaa noita samoja tuntemuksia.

Kesä on siihen hyvää aikaa. Rutiinit vaihtuvat ja heitämme vapaalle. Panostetaan itseemme, syödään hyvin, juodaan enemmän laadukasta, kokeillaan rikkoa kaavoja, jotka eivät välttämättä tue meitä ihmisenä kasvuun. Usein eniten rakkautta kaipaavat sitä vähiten antavat. Annetaan itsellemme mahdollisuus kesärakkauteen, varsinkin siihen tärkeimpään henkilöön. Tyyppiin, joka katsoo raakajäätelö kädessä sieltä peilistä. Tyyppiin, joka hypätessään sinne veteen, tietää mitä tekee ja varmistuu siitä, että pääsee vielä rannalle halaamaan rakastaan.

laituri

Rakastetaan ja kasvetaan.

Halataan kun tavataan! Hyvää kesää, ystävä hyvä <3

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image