Pidä 25 päivän puhdistuskuuri keholle – “Lehtivihreä tunnetaan tehokkaana suolistossa olevien myrkkyjen poistajana”

Mainosyhteistyo_Biomed

Terveen elämän puolesta -sarjassa esittelemme laadukkaita luontaistuotteita. Omaan elämäntilanteeseen oikein valitut ravintolisät tukevat kehoa ja mieltä matkallasi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Sarjan kustantaa Biomed Oy. Asiantuntijana juttusarjassa toimii fytonomi Birgit Stenroos.


Ihmisen keho on jatkuvan myrkkykuormituksen alaisena. Saamme myrkkyjä ympäristöstä, ruoasta ja elintavoista. Helpoin tapa vähentää myrkkykuormaa on lisätä ruokavalioon runsaasti lehtivihreää sisältäviä aineita.

Vehnänoras

Vuosikymmenien aikana on kertynyt paljon kokemusperäistä tietoa elimistön puhdistamisesta luonnonaineilla, jotka sisältävät maksan, suoliston, hengitysteiden, munuaisten ja ihon hikirauhasten toimintaa tukevia ominaisuuksia. Parhaat näistä ruoka-aineista ovat hyvin ravinnerikkaita ja niillä on positiivinen vaikutus terveyteen ja hyvänolon tunteeseen. Vehnänoras voidaan luokitella yhdeksi parhaimmista.

Vehnänorasmehu on monipuolinen pienoisravintotekijöiden lähde, joka sisältää laajan valikoiman mineraaleja, vitamiineja, aminohappoja, lehtivihreää ja runsaasti elimistölle hyödyllisiä entsyymejä. Lehtivihreä tunnetaan tehokkaana suolistossa olevien myrkkyjen poistajana. Se myös lisää hemoglobiinin tuotantoa ja parantaa hapenottokykyä, tehostaen sydämen, verisuonten ja keuhkojen toimintoja. Se tehostaa valkoisten verisolujen muodostusta vaikuttaen edullisesti immuniteettiin. Vehnänorasmehu on myös biologinen desinfektioaine, joka pystyy eliminoimaan haitallisia bakteereja elimistöstä. Vehnänorasmehu tehostaa elimistön myrkynpoistoa vähentäen raskasmetallien kuten elohopean, lyijyn, kadmiumin ja alumiinin myrkyllisiä vaikutuksia ja neutraloimalla myös muita myrkkyjä.

Spirulina

Spirulina on sinivihreä mikrolevä, jota pidetään tällä hetkellä tunnetuista planktonkasveista ravintorikkaimpana. Sen proteiinipitoisuus on huomattavasti korkeampi kuin lihassa, kalassa, juustossa, soijapavussa tai oluthiivassa. Kasvivalkuaisen osuus on 65 %, josta elimistö pystyy käyttämään hyväkseen jopa 80 %. Lisäksi spirulina sisältää runsaasti klorofylliä eli lehtivihreää, karoteenia eli A-vitamiinin esiastetta ja kaikkia B-ryhmän vitamiineja. Esimerkiksi B12-vitamiinin pitoisuus on spirulinassa kolme kertaa suurempi kuin maksassa. Hiven- ja kivennäisaineista spirulinassa on merkittävästi, mm. rautaa, fosforia, kaliumia, kuparia, mangaania, magnesiumia, sinkkiä, seleeniä ja kromia. Spirulina tehostaa aineenvaihduntaa sekä ylläpitää oikeaa verensokeria ja torjuu siten näläntunnetta.

Chlorella

Chlorella on yksisoluinen tumallinen levä, joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja tuhoaa paksunsuolen haitallisia bakteereita. Se imee itseensä myrkkyjä suolistosta ja edistää normaalia peristalttista liikettä, jolloin mm. vatsantoiminta helpottuu. Chlorella vahvistaa suolen limakalvoja, tehostaa myrkynpoistojärjestelmää, suojelee maksaa ja rauhoittaa vatsaa.

Nämä kolme edellämainittua kasvikunnan lisäravinnetta on yhdistetty Green-kapseliin, jolla voit pitää 25:n päivän puhdistuskuurin ja samalla autat elimistöäsi virkistymään, hoikistumaan ja puhdistumaan.

Green-kapseleita on myynnissä luontaistuotekaupoissa ja verkkokaupoissa.

Biomedin valikoimiin kuuluvat myös pakastemehut:

Orasmehu (spelt -vehnänorasta)

Green + -jääpalat (spelt -vehnänoras – spirulina – chlorella – vihreä tee)


Biomed Oy on vuodesta 1982 alkaen kehittänyt ja valmistanut ravitsemushoitoihin soveltuvia ravintolisiä ja erikoisvalmisteita. Biomedin toimintaperiaatteena on pitkäjänteinen yhteistyö eri tutkimuslaitosten, yliopistojen ja käytännön lääkäreiden kanssa sekä eri alojen tietotaidon hyödyntäminen tuotteiden kehittämisessä.

biomed-logo-2013

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image