Kun väsyttää, ärsyttää ja olo on rauhaton – Luonnosta löytyy apua uupumukseen myös sisäisesti nautittuna

Mainosyhteistyo_Biomed

Terveen elämän puolesta on sarja, jossa esitellään laadukkaita luontaistuotteita. Omaan elämäntilanteeseen oikein valitut ravintolisät tukevat kehoa ja mieltä matkallasi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Sarjan kustantaa Biomed Oy. Asiantuntijana juttusarjassa toimii fytonomi Birgit Stenroos. 


Kiireisen elämänrytmin synnyttämä kuormitus aktivoi meissä stressitilan, jonka oireita ovat väsymys, ärtyneisyys, päänsärky ja rauhattomuus. Apua kannattaa hakea ennen kuin edessä on loppuunpalaminen.

Luonnosta löytyy useita aineita, jotka auttavat tasapainottamaan hermotoimintaa ja vaikuttavat positiivisesti mielialaan. EnergyWay ravintolisä hyödyntää kahta ainetta, ruusujuurta ja SOD-entsyymiä, joka on kehomme voimakkain antioksidantti, eli se suojaa solujamme hapetusstressiltä. Kehomme valmistaa entsyymejä, mutta ikääntyessämme tai sairauden heikentäminä tarvitsemme niitä lisää ravinnosta.

EnergyWayn SOD-entsyymi on peräisin emi-siitepölyuutteesta. Aina kun siitepölyhiukkanen kohtaa luonnossa emin, tapahtuu valtava määrä elämän alkureaktioita. Emi-siitepölyuutteen tuotannossa matkitaan luontoa, mutta hedelmöityksessä syntyvät suoja- ja hivenaineet kerätään heti talteen. Uutteeseen saadaan näin vain luonnollisesti syntyneitä aineita. Reaktiossa syntyy SOD:n lisäksi runsaasti myös muita entsyymejä, vitamiineja, hivenaineita ja välttämättömiä amino-sekä rasvahappoja. SOD-entsyymi lisää energiaa antavan glykogeenin määrää soluissa sekä auttaa jaksamaan ja näin kohottaa yleiskuntoa. Huomioitavaa on myös emi- ja hyönteissiitepölyn eroavaisuudet:

Emi-siitepölyuute
Sisältää melkein 100% elämälle välttämättömistä aineista
Suolistosta imeytyy kaikki tärkeät aineet
Ei sisällä allergeenejä
Tunnetut siitepölylähteet
Tiedetään mitä eri kasvien siitepöly sisältää

Hyönteissiitepöly
Sisältään noin 3% välttämättömistä aineista sillä lisääntymisaukot ovat kiinni
Ei sula suolistossa, hyöty vähäinen
Sisältää allergeenejä
Ei tiedetä mistä siitepöly peräisin

Toinen tuotteen tehoaineista on ruusujuuri (Rhodiola rosea). Se on viileillä alueilla hitaasti kasvava maksaruohokasvi. Ruusujuuri on vaaraton kasvi, jolla on osoitettu olevan samanlaisia vaikutuksia kuin ginseng-juurella, sitä käytetään vähentämään väsymystä, kohentamaan mielialaa sekä lisäämään seksuaalista halukkuuta. Se auttaa elimistöä sopeutumaan rasitustilanteisiin kuten stressiin tai urheilusuorituksiin kohottamalla energiaa.

Ruusujuuri auttaa kehoa sopeutumaan haastaviin olosuhteisiin

  • vahvistaa elimistöä ja antaa fyysistä ja psyykkistä kestävyyttä
  • parantaa muistia, keskittymis-, oppimis- sekä henkistä suorituskykyä
  • hyväksi sydämelle
  • torjuu elimistössä erilaisia stressitekijöitä, kuten kemikaali- ja säteilystressit
  • toimii antioksidanttina eli puhdistaa soluja haitallisista vanhentavista jäteaineista
  • lievittää kiputiloja
  • tasapainottaa veren sokeria ja kolesterolia
  • parantaa levon ja unen laatua

EnergyWay-valmisteita myyvät asiantuntevat luontaistuotekaupat.

EnergyWay on saanut kiitosta käyttäjiltä ja luontaistuoteammattilaisilta. Se on myös valittu vuoden 2013 urheiluvalmisteeksi.


Biomed Oy on vuodesta 1982 alkaen kehittänyt ja valmistanut ravitsemushoitoihin soveltuvia ravintolisiä ja erikoisvalmisteita. Biomedin toimintaperiaatteena on pitkäjänteinen yhteistyö eri tutkimuslaitosten, yliopistojen ja käytännön lääkäreiden kanssa sekä eri alojen tietotaidon hyödyntäminen tuotteiden kehittämisessä.

biomed-logo-2013

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image