Minä värähtelen, sinä värähtelet

Minä värähtelen, sinä värähtelet

Energiasta puhutaan päivittäin, mutta mistä siinä on oikein kysymys? Koska kyseessä on huikean laaja käsite, tarraan siihen kiinni useammasta eri vinkkelistä, pysyen kuitenkin visusti irti niistä, missä lukee Fortum tai Neste.

Minua lämmittää paljon enemmän se hienovaraisempi, ympärillämme leijuva energia. Maailmankaikkeudessa kaikki asiat ovat värähtelyä eli energiaa, olipa sitten kysymyksessä ympäristömme, kehomme, talomme tai tavaramme. Jokainen niistä värähtelee atomi- ja ennen kaikkea kvanttitasolla ja ovat siten myös jatkuvassa muutoksessa, aivan kuten kaikki muukin maailmankaikkeudessa. Tunnemme ja aistimme nämä värähtelyt ja energiat ja vaikka emme aina niitä pystykään selittämään, ovat ilmiöt kiistattomia.

Ne kaikki vaikuttavat meihin enemmän tai vähemmän voimallisesti, me vain olemme turruttaneet itsemme kaikella muulla, kumoavalla ja peittävällä energialla. Kyseessä on tietoisuuden värähtely, jonka me kaikki voimme siis aistia, olemmehan aina olleet osa sitä. Ja olemme edelleen.

Energiakeho

Meillä kaikilla on energiakeho. Se tarkoittaa fyysisen kehomme ympärillä pörräävää energiakenttää, joka ei suinkaan ole pelkästään lihallisen kehomme sähkövaraus vaan jotain paljon enemmän. Se saa “virtansa” meitä kaikkia koskettavasta tietoisuudesta, joka on itse asiassa kaiken olevaisen lähtökohta. Tästä tietoisuudesta lähtevät liikkeelle aikeemme, ajatuksemme, sanamme ja tekomme. Ne kaikki välittävät ja viestivät energiaa, informaatiota ja älyä. Olemme varmasti huomanneet kuinka jokin henkilö voi antaa meille “virtaa” kun taas joku toinen imee meidät kuiviin.

Energioilla on siis väliä sillä ne vaikuttavat erittäin suoraan siihen miten kehomme solut voivat. Fysiologisesti niiden vaikutus on kvanttimekaaninen eli ne vaikuttavat soluihimme atomitasoa hienovaraisemmalla kvanttifyysisellä tasolla. Fysiikan tutkijat ovat nykyisin yhtä mieltä siitä, että kvanttifysiikan todellisuuden avautuminen on se seuraava suuri mullistus maailmankaikkeuden ymmärryksessämme.

Jo nyt tiedetään, että etäisyys ja fyysinen eristäminen eivät pidättele tietoisuuden tasolla tapahtuvaa viestintää. Huomattava ja voimakkaasti kasvava joukko lääketieteen huippuosaajia liputtaa nykyisin energiahoitojen ja tietoisen holistisen hyvinvointikäsityksen puolesta. Tässä käsityksessä mielellä, ajatuksilla ja tunteilla on erityisen merkittävä rooli. Ne vaikuttavat siihen, minkä viestin solumme saavat uusiutuessaan.

Kannattaa muistaa, että 98% soluistamme uusiutuu vuodessa ja kehomme joka ainut solu on uusiutunut neljässä vuodessa. Kun uudistuminen on näin rivakkaa ja jatkuvaa, on vallitsevilla ajatuksilla ja tunteilla todella suuri merkitys. Vai haluaisitko että uudet aivosolusi muodostuvat karmivan ahdistuksen tai vihan vallitessa? Tuskinpa.

Edes geenimme eivät määrää kohtaloamme, sillä tietoisuutemme ja sitä kautta mielemme ja ajatuksemme määräävät että tietyt geenit kytkeytyvät päälle ja tietyt pois päältä. Me siis voimme todellakin vaikuttaa kohtaloomme.

Chopra Centerin perustaja ja erittäin kokenut lääkäri ja itämaisen lääketieteen osaaja David Simon sanoi aikanaan, että yli 90% ihmisen sairauksista juontaa juurensa mieleen. Siksi niitä pitää hoitaakin mielen tasolla tai sitten sitä ylemmällä tasolla. Se mitä sinulla on menossa maallisessa elämässäsi ja siten mielessäsi, vaikuttaa hyvinvointiisi joko suoraan tai välillisesti.  Tämä on erittäin helppo uskoa.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image