Sielunhoidon tutkija on oppinut voimiensäästelijäksi

Hidasta elämää -sivuston keskiviikkokolumnistien joukossa aloittaa uusi kirjoittaja Miia Leinonen. Miia tulee keventämään ja lomittamaan muiden keskiviikkokolumnistien vuoroja. Miian ensimmäinen kolumni on luettavissa huomenna, kun vakiokolumnisti Nuppu Stenros kapuaa hyväntekeväisyysprojektissa Himalajalla. Mutta kuka on Miia?

Kuka olet, mistä tulet ja mihin olet menossa?
”Olen Miia Leinonen, vuonna 1973 syntynyt maailmanihmettelijä. Ammatiltani olen sielunhoidon tutkija ja käytännöllisen teologian tuntiopettaja. Kuluvana syksynä olen ryhtymässä myös ryhmäliikunnanohjaajaksi. Tulen suorittamis-, masennus- ja kotiäitivuosien tuolta puolen ja olen menossa kohti maisemia, joissa voin paremmin hengittää ja keskittyä olennaiseen.”

Millainen on tavallinen päiväsi?
”Pienten lasten äitinä olen sitonut itseni rutiineihin, ne tekevät hyvää myös itselleni. Nousen aamuisin hyvin aikaisin; päästän kissan ulos ja juon aamukahvini ylellisesti yksin. Vasta sitten ryhdyn äititöihin. Lasten lähdettyä päiväkotiin aloitan työt, teen kuutisen tuntia tutkijantöitä ja käyn liikkumassa. Poikaseni haen jo kahdelta iltapäivällä ja vietän loppupäivän heidän kanssaan. Aamuherääminen vaatii usein veronsa jo yhdeksän aikaan illalla.”

Miten hidastat arjessa?
”Elän tällä hetkellä hyvin hidasta ja antoisaa arkea. Olen hyvin onnekas siinä mielessä, että minulla on mahdollisuus elää valitsemallani tavalla; itseäni kuunnellen ja hoitaen. Stressiin pyrin reagoimaan nopeasti niin, että karsin kalenteristani kaiken ylimääräisen ja hidastan tahtia. Minusta on kantapään kautta tullut voimiensäästelijä.”

Mottosi?
”Minua kantaa ajatus siitä, että kaikki elämässämme kohtaamat ihmiset ja asiat tulevat eteemme, jotta oppisimme ja kehittyisimme. Oppiläksyjen viisaudet poimitaan usein vasta vuosienkin jälkeen tapahtumista ja kohtaamisista.”

Millaisia aiheita saamme kolumneistasi tulevaisuudessa lukea?
”Olen kiinnostunut monista asioista, mutta viime aikoina minua ovat inspiroineet lapset, ravitsemus ja liikunta hyvinvoinnin tärkeinä peruspilareina, narsismi, vetovoiman laki ”saat sen, mitä tilaat”, masennus ja siitä toipuminen, elämän oppiläksyt: kriisit, joiden kautta on mahdollista oppia itsensä kuuntelemista ja todesta ottamista, vaihtoehtohoidot ja vastuunottamisen eri teemat.”

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image