Tarina yritysjohtajasta ja Mestarista

Eräs yritysjohtaja oli kuullut meditaatiosta, uudenlaisesta menestymisestä ja liike-elämäänkin sovellettavista elämän salaisuuksista. Pitkään googlattuaan hän päätti matkustaa suoraan viisauden juurille, itään, suuren Mestarin luokse.

Pitkällä lennolla yritysjohtaja ei saanut unta, hän mietti kaikkia niitä mahdollisuuksia, mitä hänellä olisi, kun hän saisi selville suurimman salaisuuden ja hätkähdyttävän tiedon. Hän oli sujauttanut läppärinsä kaveriksi ison mustakantisen muistikirjan siltä varalta, että paikassa, jossa hänen oli määrä kohdata Mestari, ei olisi sähköä. Valvoessaan lennolla hän kirjasi pitkän listan kysymyksiä Mestarille. Niihin kun hän saisi vastauksen, hän tulisi menestymään muita paremmin.

Lennon jälkeen häntä odotti pitkä matka vuoren yli. Painava rinkka selässään hän matkasi päiviä. Vihdoin hän saapui Mestarin talolle, ja Mestari toivotti hänet lämpimästi tervetulleksi sisään. Ennen kuin he ehtivät kynnyksen yli, yritysjohtaja oli esittänyt ensimmäiset kysymyksensä. Mestaria hymyilytti: ”Näytät väsyneeltä. Olet matkannut pitkään, anna minun tarjota sinulle ensin vähän teetä.”

Yritysjohtajan mielestä se oli turhaa ajanhukkaa, sillä vihdoin hän pääsisi esittämään kysymyksiään. Teepöydässä johtaja kaivoi muistikirjansa esiin ja alkoi kysellä. Mestari sanoi: ”Älä pidä niin kiirettä. Kuka tietää: jopa nauttiessasi teetä, voit saada vastauksia kysymyksiisi.”

Yritysjohtaja puri hammastaan yhteen ja mietti, että oli tullut tehtyä turha reissu. Hän oli kuitenkin niin väsynyt, että myöntyi teekupposelle, ennen kuin lähtisi takaisin alas vuorilta.

Mestari toi vesipannun ja alkoi kaataa teetä johtajan kuppiin niin kauan, että se lainehti lautaselle, ja vielä senkin jälkeen hän jatkoi kaatamista. Johtaja hyppäsi ylös ja alkoi karjua raivon vallassa: ”Lopeta! Mitä sinä oikein teet?” Etkö näe, että kuppi on jo aivan täynnä?”

Ja sitten Mestari vastasi: ”Eikö ollenkaan vaikuta tutulta? Se on juuri sama tilanne, jossa sinä olet. Mielesi on niin täynnä kysymyksiä ja lainattua tietoa, että vaikka vastaisinkin, sinulla ei olisi sisälläsi yhtään tilaa sille. Mene siis takaisin kotiisi. Tyhjennä kuppisi. Luo ensin vähän tilaa itsesi sisälle, ja tule sitten takaisin.”

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image