Vuoden 2011 suurin salaisuus

Rhonda Byrne: Salaisuus ? Kiitollisuuskirja, WSOY 2010

Kiitollisuuskirja on kaunis muistikirja, jonka lähtökohtana on Salaisuus-kirja, jota oli vuonna 2008 myyty seitsemän miljoonaa kappaletta. Tuo salaisuus on yksinkertainen: tiedostettu tai tiedostamaton ajatus vetää ajateltuja asioita luoksesi. Jos ajattelet aina negatiivisia ajatuksia, vedät puoleesi negatiivisia ihmisiä ja ajatuksia. Positiivinen suhtautuminen tuo paljon positiivista elämään. ”Vetovoiman laki on maailmankaikkeuden vahvin laki”, Byrne kirjoittaa.

Kiitollisuuskirja koostuu alun lyhyistä kirjan käyttöohjeista sekä muistikirja-osiosta, joissa on rohkaisevia ajatuksia kiitollisuudesta, kuten: ”Olen kiitollinen, että minua ei rajoita mikään, vaan voi tehdä, olla ja saada kaiken, mitä sydämessäni haluan.”

Kiitollisuuskirjan johdannossa Byrne kirjoittaa, että helpoin tapa käyttää Salaisuutta on kiitollisuus: ”Kiitollisuusenergia vetää puoleensa kiitollisuutta, joten tuntiessasi kiitollisuutta, houkuttelet voimakkaasti luoksesi lisää kiitollisuusenergiaa ja saat lisää kiitollisuuden aiheita. Toisin sanoen vedät puoleesi sellaisten ihmisten, olosuhteiden ja tapahtumien energiaa, jotka tekevät elämästäsi hyvän.”

Usein olemmekin huomaamattamme kiittämättömiä, kun ajattelemme, että meidän pitäisi saada koko ajan lisää kaikkea, pystyä tekemään enemmän ja olemaan aina vain parempia. Kuinka usein olemme kiitollisia itsellemme hyvästä työpäivästä (vaikka olemme ehkä joutuneet kieltäytymään ylitöistä)? Muistammeko olla kiitollisia lämpimästä sängystä? ? Haluaisimme ehkä uuden sängyn, mutta silti on monta syytä olla kiitollinen vanhastakin.

Meillä on siis paljon, paljon syitä olla kiitollisia. Se sijaan, että mietimme, mitä meiltä puutuu (= negatiiviset tuntemukset), voimme tuntea kiitollisuutta siitä, mitä meillä jo on (= positiivinen tapa ajatella).

Vuosi 2011 olkoon kiitollisuuden vuosi: Kiitollisuuskirja tulee kulkemaan mukanani ja muistuttamaan minua kaikista niistä ihanista asioista ympärilläni. Tästä se lähtee: Kiitos hienosta muistikirjasta!

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
VIIMEISET KAPPALEET Lukuvuosikalenteria 2023-2024 OUTLETISSA 10€ (norm. 17,90€)
PUOTIIN
close-image