Ale!

Syövästä voi selviytyä -kirja

(1 tuotearvio)

12,00  (sis. alv)

Syövästä voi selviytyä -kirja paranemisen avuksi.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): SVSKIRJA Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

SYÖVÄSTÄ VOI SELVIYTYÄ (RADICAL REMISSION) – Yhdeksän polkua yllättävään paranemiseen

Yhdeksän keinoa, jotka saattavat avata reitin hämmästyttävään parantumiseen. Kun perinteinen lääketiede on tehnyt kaikkensa syövän voittamiseksi, voi sairastuneella vielä olla toivoa paranemisesta. Tohtori Kelly A. Turner on haastatellut suurta joukkoa ihmisiä ympäri maailmaa ja kerännyt haastattelujen pohjalta yhdeksän kohdan listan keskeisistä paranemisen avaimista. Kirja tarjoaa apua niille, jotka etsivät lisävaihtoehtoja perinteisten syöpähoitojen rinnalle, sekä niille, jotka toivottomassa tilanteessa uskovat, että selviytyminen voi vielä olla mahdollista.

”Usein lopulliseen paranemiseen tarvitaan perinteisten syöpähoitojen rinnalle elämäntapamuutos. Turnerin keräämät paranemisen avaimet on upea lista, johon kaikkien terveydestä kiinnostuneiden kannattaa tutustua” – Kirjan esipuheen on kirjoittanut Hidastaelamaa.fi -sivuston perustaja Pekka ”Pequ” Nieminen.

Kirjan suomenkielinen versio on julkaistu tammikuussa 2016 ja sen on kustantanut Otava. Kirja on loppuunmyyty eikä sitä tule enää uusia painoksia. Viimeiset jäljellä olevat kirja myydään loppuun täällä Hidasta elämää -puodissa.

Lue kirjan esittely täältä.

Lisätiedot

Paino 0,360 kg (kilogramma)
Mitat 20,9 × 14,5 × 2,5 cm (senttimetri)

1 arvio tuotteelle Syövästä voi selviytyä -kirja

  1. Seija Kastari-Johansson (varmistettu kirjoittaja)

    Kirja vahvistaa näkemykseni, että vaikeistakin sairauksista voi parantua – myös silloin, kun lääketiede ei enää siihen kykene. Kirja on hieno teos ja kooste monista eri poluista parantumiseen.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...