Rakkaus on tekoja arjessa

Vahva parisuhde rakennetaan arkisilla rakkauden teoilla 💚

HUOM! Painettu versio on loppuunmyyty. Kirja on kuunneltavissa äänikirjana kaikissa äänikirjapalveluissa. Jos sinulla ei vielä ole äänikirjapalvelua, saat BookBeatin käyttöösi 45 päiväksi maksutta.

Tuotetunnus (SKU): rakkauson Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

RAKKAUS ON TEKOJA ARJESSA – parisuhteen voimakirja

Kiireinen arki ja elämän eri käänteet saattavat etäännyttää kumppanista ja saada suhteen rakoilemaan. Miten vaalia parisuhdetta, joka on itselle tärkeä? Minkä täytyy muuttua? Miten saada lisää läheisyyttä ja seksiä arkeen?

Rakkaus on tekoja arjessa on parisuhteen hyvinvointia tukeva kirja, joka tarjoaa käytännön läheistä tietoa kommunikaatiosta, tarpeista, tunteista ja seksistä. Kirja on kuin minipariterapia, jonka avulla kannattaa aloittaa parantamaan tai syventämään omaa parisuhdetta. Kirja kannustaa ottamaan käyttöön parisuhdetekoja, jotka auttavat kohtaamaan toisen arjen keskellä, vahvistavat parin tunneyhteyttä ja saavat yhteisen elämän kukoistamaan.

Tämä kirja on Sinulle, joka:

💚  pidät parisuhdetta tärkeimpänä ihmissuhteenasi
💚  kaipaat lisää läheisyyttä ja vahvempaa tunneyhteyttä kumppaniisi
💚  haluat kukoistaa yhdessä kumppanisi kanssa.

Vinkki: Lukekaa kirjaa toisillenne ääneen, ja pohtikaa kirjan kysymyksiä yhdessä. Tai lukekaa kirja ensin itsekseen, ja palatkaa sitten yhdessä kirjan teemojen ja kysymysten ääreen.

Kirja toimii joka parisuhteen vuosihuoltona. Tämä kirja ei ole TIETOkirja vaan TERAPEUTTINEN kirja, joka auttaa teitä lähentymään ja keskustelemaan parisuhteen kulmakivistä. Se soveltuu loistavasti kaikille seksuaalisesta suuntautumisesta ja suhdemuodosta riippumatta.

HUOM! Kirja sopii myös sinkuille, jotka haluavat kasvaa tulevaan parisuhteeseen entistä laajemmalla itsetuntemuksella, ymmärryksellä ja avoimuudella.

Pauliina Flang on seksuaaliterapeutti, uusperheneuvoja ja kirjailija. Hänen missionaan on tasapainoinen ja merkityksellinen arki sekä paremmat ihmissuhteet. Pauliina kirjoittaa suosittua Hidasta elämää -blogia Ytimessä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rakkaus on tekoja arjessa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...