Ale!

Rakkaus on tekoja arjessa

26,51  (sis. alv)

Vahva parisuhde rakennetaan arkisilla rakkauden teoilla 💚

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): rakkauson Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

RAKKAUS ON TEKOJA ARJESSA – parisuhteen voimakirja

Kiireinen arki ja elämän eri käänteet saattavat etäännyttää kumppanista ja saada suhteen rakoilemaan. Miten vaalia parisuhdetta, joka on itselle tärkeä? Minkä täytyy muuttua? Miten saada lisää läheisyyttä ja seksiä arkeen?

Rakkaus on tekoja arjessa on parisuhteen hyvinvointia tukeva kirja, joka tarjoaa käytännön läheistä tietoa kommunikaatiosta, tarpeista, tunteista ja seksistä.  Kirja kannustaa ottamaan käyttöön parisuhdetekoja, jotka auttavat kohtaamaan toisen arjen keskellä, vahvistavat parin tunneyhteyttä ja saavat yhteisen elämän kukoistamaan.

Tämä kirja on Sinulle, joka:

💚  pidät parisuhdetta tärkeimpänä ihmissuhteenasi
💚  kaipaat lisää läheisyyttä ja vahvempaa tunneyhteyttä kumppaniisi
💚  haluat kukoistaa yhdessä kumppanisi kanssa.

Kirja toimii joka parisuhteen vuosihuoltona. Se soveltuu loistavasti kaikille seksuaalisesta suuntautumisesta ja suhdemuodosta riippumatta.

Pauliina Flang on seksuaaliterapeutti, uusperheneuvoja ja kirjailija. Hänen missionaan on tasapainoinen ja merkityksellinen arki sekä paremmat ihmissuhteet. Pauliina kirjoittaa suosittua Hidasta elämää -blogia Ytimessä.

Saatat myös pitää...

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Meidän ihanat muistikirjat, päiväkirjat ja voimavihkot tänä viikonloppuna superalessa -25% ❤ Etu aktivoituu koodilla SYYS25 ja on voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 21 saakka.
Tästä puotiin!
close-image