Ale!

Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi

Alkuperäinen hinta oli: 32,90 €.Nykyinen hinta on: 15,00 €. (sis. alv)

Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi on kirja odottajalle. Kaunis tietokirja käy läpi raskauden vaiheet ja ohjaa miellyttävien ja turvallisten harjoitusten pariin.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): joogaaraskausaikaan Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi on kirja odottajalle

Raskaus, synnytys ja äitiys ovat elämän suuria siirtymiä ja muutoskohtia. Lapsen lisäksi syntyvät myös äiti, perhe ja mahdollinen toinen vanhempi, ja ihmissuhteet ja identiteetit uudistuvat. Raskauden ja synnyttämisen prosessi on joka kerta uusi ja erilainen. Jooga on yksi keino muutoksen käsittelyyn, hyvinvoinnin lisäämiseen ja synnytykseen valmistautumiseen.

Raskausjooga vahvistaa odottajan kehoyhteyttä ja itseluottamusta. Tutkimusten mukaan raskausjooga tukee hyvinvointia monipuolisesti: monet fyysiset vaivat helpottavat ja stressi sekä kipukokemukset vähenevät. Lisäksi erityisesti hengitysharjoitukset opettavat rentoutumaan. Joogaharjoittelu on useimmiten turvallista myös riskiraskauksissa.

Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi käy läpi raskauden vaiheet ja ohjaa miellyttävien ja turvallisten harjoitusten pariin. Harjoitukset koostuvat sekä fyysisistä liikkeistä että mielenrauhaa lisäävistä hengitys -ja mielikuvaharjoituksista, jotka yhdessä auttavat valmistautumaan synnytykseen ja äitiyden alkuun. Joogan voi aloittaa myös raskausaikana, vaikkei se ennalta tuttua olisikaan!

Huom. kirjan sisältö on kätilöiden tarkistama.

Kustantaja: Readme

Kirjan kirjoittaja FM Hanna-Mari Nieminen on kokenut joogaohjaaja, doula, Spinning Babies®-synnytysvalmentaja ja äiti. Kuvissa esiintyy joogaopettaja ja Hidasta elämää -bloggaaja Meri Mort, joka jakaa kirjassa myös raskausajan päiväkirjamerkintöjään. Kirja sai alkunsa Merin raskaudesta syksyllä 2018, kun hän pyysi Hamia doulakseen. Valokuvaaja Liisa Valosen laadukkaat kuvat siivittävät lukukokemusta.  Meriltä on aiemmin ilmestynyt rakastettu kirja Lumoava nainen – Tunne villi voimasi

Lisätiedot

Paino 1,280 kg (kilogramma)
Mitat 25,7 × 21,0 × 3,2 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...