Muistatko vielä ajan, kun unelmoit siitä kaikesta mitä sinulla on nyt?

En ole mielestäni kovin määrätietoinen ihminen. Jos tarkastelen asennettani elämään, unelmointiin ja saavutuksiin, tuntuu että ajaudun enemmänkin tilanteesta toiseen kuin kulkisin määrätietoisesti ja suoraviivaisesti a:sta b:hen.

Tästä johtuen en myöskään aina muista juhlia onnistumisia tai muuttaa kurssia epäonnistumisten jälkeen. Olen jo niin innoissani seuraavasta asiasta että en tiedosta tapahtumia. Ja näin tärkeätkin saavutukset saattavat puuroutua elämän virtaan. En myöskään muista pysähtyä miettimään miten paljon olen kokenut ja mistä kaikesta olen selvinnyt. Osittain tämä on hyvä taito, koska en jää myöskään märehtimään epäonnistumisia liikaa.

Muistatko vielä ajan kun unelmoit siitä kaikesta mitä sinulla on nyt? Minä muistan, jos oikein pinnistelen.

*****

Tämä pieni harjoitus voi auttaa sinua tiedostamaan tahdonvoimasi määrän ja kenties auttaa ymmärtämään miten alitajuntaan iskostuneet toiveet johtavat valitsemaamme reittiä ja tekoja joihin ryhdymme. Ehkä jopa voit ymmärtää lahjakkuutesi, jota olet pitänyt itsestäänselvänä!

Voit esimerkiksi pohdiskella kirjoittaen tai jutella ystäväsi kanssa yhdessä seuraavat kysymykset:

  1. Tuo mieleesi 3 asiaa (tai jopa vain yksi!) jotka olet saavuttanut ja kokenut. Ne voivat olla pieniäkin asioita, hetkiä. Tai valtavia ponnistuksia. Kunhan ne tuntuvat merkityksellisiltä Sinulle.
  2. Sitten palauta mieleesi ne hetket kun olet niistä haaveillut ja ne ovat tuntuneet kaukaisilta, jopa mahdottomilta.
  3. Kolmanneksi käy läpi vaiheet mitkä ovat vieneet haaveesta käytäntöön.

Lopuksi kysy itseltäsi muistitko juhlia itseäsi ja onnistumistasi? Huomasitko saavuttaneesi jotain, joka aiemmin oli vain unelma?

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>>

Vaikka olen kuvitellut eläväni vaihtoehtoisesti, huomaan kolmen asiani olevan aika perinteisiä. Ne liittyvät opiskeluun, luovaan työelämään ja perheeseen niinkuin varmaan suurimmalla osalla meistä.

Minun 3 unelman täyttymystä ovat: taidekorkeakoulusta valmistuminen, kirjojen kirjoittaminen ja kuvittaminen, sekä tasa-arvoisen kumppanin löytäminen rinnalleni ja rakastavaksi isäksi lapsellemme.

Olen siinä käsityksessä että asiat ovat seuranneet orgaanisesti toistaan, mutta kun tein harjoituksen huomasin missä kohdassa olen todella laittanut jalkaa maahan ja jatkanut valitsemaani suuntaan. Nyt aion olla hetken ylpeä omasta tahdonvoimastani ja kyvystäni tuoda näkyväksi se, mikä joskus oli vain pieni toive sydämessäni.

Tee samoin!


Kurkkaa Meriltä ilmestynyt uusi Lumoava tyttö -tehtäväkirja:

 

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image