Pimeyden ja harmauden keskellä kaipaa valoa, hymyjä ja kimaltavaa merimaisemaa – Pieni kurkistus muistojen Espanjaan

Juttu on mainosyhteistyö Espanjan valtion matkailutoimiston kanssa

Levollista puheensorinaa ja leveitä hymyjä. Ihmiseltä ihmiselle. Tuntemattomillekin. Päivän porottava aurinko ja kimmeltävä meri. Pieni hetki itselle, kun keho rentoutuu sopivassa lämmössä ja tuulahduksessa, johon sekoittuu meren ja kukkien tuoksu. Ja ne kukat, joiden loiste saa näkemään elämän intensiivisemmin: mikä väri-ilottelu!

Saa kaivata. Saa haaveilla. Saa tehdä pienen mielikuvamatkan Espanjan aistinautintoihin. Se kannattaa, koska keho reagoi myös mielen maisemiin ja muistoihin.

Tässä lämmittäviä ja koskettavia muistoja, joita jaoitte Instagramissa ja Facebookissa:

  • Uskalsin lähteä yksin matkalle Barcelonaan keväällä 2018. Sydän hakkasi tuhatta ja sataa koko ensimmäisen päivän. Palasin takaisin vahvempana, itseeni uskoen.
  • Espanjassa asuva ystäväni halusi viedä minut “kaupunkiin, joka on pysähtynyt 200 vuotta sitten.” Päästyämme kaupunkiin, Comares, tunnelma oli todella vaikuttava ja pysähtynyt.
  • Meillä on tapana uusia avioliittovalamme vuosittain. Järjestämme jotain spesiaalia tuolle ajalle. Yhtenä keväänä oltiin Espanjassa Torreviejan vaaleanpunaisella järvellä. Siellä menimme “uudelleen naimisiin”.
  • Meri. Siihen ei kyllästy koskaan.
  • Kujat ja kadut. Joskus ne henkivät täynnä elämää ja energiaa, joskus hiljaisuutta, aina täynnä sielua ja tarinoita. Rakastan lompsia niitä päämäärättömänä pitkin poikin.
  • Churrot ja suklaakastike.
  • Mieleenpainuvimmat hetket Manner-Espanjasta minulla on ehdottomasti illat kun istuimme iltaa yksityisasunnossa oman sekä espanjalaisen perheen kesken keskellä kaupunkia. Asunnon ikkunaluukut ikkunoineen ja ovineen olivat auki sekä pitkään pöytään oli katettu paikallisia herkkuja. Asunto täyttyi musiikista, puheensorinasta, suuresti elehtivistä ihmisistä sekä herkullisista ruoantuoksuista, joita säesti ulkoa kantautuva lämmin ihana ilmanala sekä mopojen tööttäykset ja kaduilta kantautuvien hyväntuulisten ihmisten äänet!
  • Se kun auringon viimeiset säteet valaisevat vuoren eikä ole muita kuin vuori ja minä.
  • Ihmiset oli niin ihanan hymyileväisiä että pakostakin tarttui omaankin naamaan.
  • Olin Gran Canarialla lomalla ja oli sykähdyttävää kuunnella kitaransoittoa tähtitaivaan alla lämpimässä illassa😊
  • Teneriffa ❤️ Se on kuin kotiin tulisi ☀️ Meri, aurinko, hyvä ruoka, nähtävyydet ja saaren monipuolisuus.
  • Talvi Espanjassa v. 2016, sitä en unohda koskaan! Satoi lunta ensimmäisen kerran sataan vuoteen. Hieno kokemus, unohtumattomia muistoja.
  • Mallorcalla 2010 mieheni kosi minua tippukiviluolassa, katsoessamme/kuunnellessamme maanalaisen merijärven pinnalla lipuvia veneitä, missä viulunsoittajat soittivat ikimuistoisen kauniisti 💕
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image