Ystävät ovat arvokkainta elämässä — Tässä muutama syy

Ystävyyttä pidetään usein itsestäänselvyytenä, eikä ystäviä muisteta kiittää riittävästi. Tämä teksti on siis omistettu ystävyyden hehkuttamiselle — jokainen ansaitsee elämäänsä itsensä kaltaisia ja samoin, ehkä toisinkin, ajattelevia ystäviä.

Kiitos, että olet ystäväni

Ystävänä tuet, kun tarvitsen tukea.

Ystävänä kyseenalaistat, kun huomaat ulkopuolisena, että jonkin ei ole minulle hyväksi.

Ystävänä luotat minuun ja minä luotan sinuun.

Ystävänä tuot elämääni seikkailuja ja kokemuksia — yksin moni uusi, epämukavuusalueelle johdatteleva asia jäisi tekemättä. Näin myös kehittyminen ihmisenä jäisi kokematta.

Ystävänä saat minut nauramaan, vatsalihaksia ja poskiakin polttaen. Toisinaan myös itketään, mutta sekin synnyttää aina jotain uutta ja ainutlaatuista.

Ystävänä tuet tasapainoista elämää — erilaiset näkemykset ja taustat auttavat monissa elämän kriiseissä. Myös omista sekä toisen onnistumisista iloitseminen yhdessä tuo elämään positiivista virettä.

Ystävänä et halua hyötyä minusta tai tekemisistäni, olet vapaaehtoisesti tekemisissä kanssani. Se on arvokasta tässä hektisessä elämänrytmissä.

Jokainen ystävä tuo elämääni jotain hyvää omana itsenään, he ovatkin minulle arvokkaita juuri sellaisena kuin ovat. He auttavat minua näkemään asioita, joita en itse näkisi.

Moni keskustelu olisi jäänyt keskustelematta ja järkevä rohkea päätös tekemättä ilman ystävien tukea. Olen äärimmäisen kiitollinen, että minulla on upeita ihmisiä, jotka jakavat elämää kanssani.

Onko sinulla ystäviä, joita et muista tarpeeksi usein kiittää? Nyt on hyvä hetki kiitokselle. ♥️

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image