5 jännittävää paikkaa lemmenleikkeihin ulkona – Oletteko jo pujahtaneet metsään yhdessä?

 

Kesällä on loistava aika ottaa haltuun mielenkiintoiset lempimispaikat kodin ulkopuolelta! Tässä 5 kesäistä seksiseikkailupaikkaa – oletteko jo kokeilleet näitä?

1. Teltta

Teltta on oiva keino ulkona lempimiseen, sillä se tarjoaa suojaa niin maalta kuin muilta retkeilijöiltä. Sen voi hyvin yhdistää vaikka lyhyeen vaellusreissuun. Ei kun vaan teltat heilumaan!

2. Parveke tai terassi

Ulkona seksin harrastamisen ei välttämättä tarvitse tapahtua oman kodin ulkopuolella, vaan käy siihen mainiosti oma parveke tai terassi. Rohkeutta parvekkeelle siirtymisen voi aloittaa keräämään hitaasti; ensiksi avaamalla vain verhot ja myöhemmin oven, kunnes siihen on tottunut ja voi siirtyä ulos.

3. Auto

Autolla pääset helposti syrjäisiin paikkoihin sekä auto itsessään antaa näköestettä uteliailta katseilta. Haasteita voi tuottaa ahtaus, mutta se myös mahdollistaa uusien asentojen kokeilun. Löytäkää syrjäinen katu tai parkkipaikka ja pistäkää auton jousitus koetukselle!

4. Metsä

Luonnossa lempiminen – onko parempaa? Poiketkaa polulta puiden suojaan ja etsikää mukava sammalmätäs, jonka päällä lempiä. Pukeutua kannattaa niin, ettei tarvitse täysin riisuuntua, esimerkiksi hameeseen tai löysiin shortseihin ohikulkijoiden varalta. Muistakaa myös ottaa matkaan viltti!

5. Yöuinti

Yöllä on paljon pienemmät mahdollisuudet tulla huomatuksi, joten miksei vaikka mennä uimaan! Oli käytössäsi sitten paikallinen uimaranta tai mökin lampi, uiminen antaa mukavaa viilennystä kesän helteisiin. Vedessä seksin harrastaminen avaa myös paljon uusia mahdollisuuksia asentojen suhteen veden nosteen ansiosta.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image