5 jännittävää paikkaa lemmenleikkeihin ulkona – Oletteko jo pujahtaneet metsään yhdessä?

 

Kesällä on loistava aika ottaa haltuun mielenkiintoiset lempimispaikat kodin ulkopuolelta! Tässä 5 kesäistä seksiseikkailupaikkaa – oletteko jo kokeilleet näitä?

1. Teltta

Teltta on oiva keino ulkona lempimiseen, sillä se tarjoaa suojaa niin maalta kuin muilta retkeilijöiltä. Sen voi hyvin yhdistää vaikka lyhyeen vaellusreissuun. Ei kun vaan teltat heilumaan!

2. Parveke tai terassi

Ulkona seksin harrastamisen ei välttämättä tarvitse tapahtua oman kodin ulkopuolella, vaan käy siihen mainiosti oma parveke tai terassi. Rohkeutta parvekkeelle siirtymisen voi aloittaa keräämään hitaasti; ensiksi avaamalla vain verhot ja myöhemmin oven, kunnes siihen on tottunut ja voi siirtyä ulos.

3. Auto

Autolla pääset helposti syrjäisiin paikkoihin sekä auto itsessään antaa näköestettä uteliailta katseilta. Haasteita voi tuottaa ahtaus, mutta se myös mahdollistaa uusien asentojen kokeilun. Löytäkää syrjäinen katu tai parkkipaikka ja pistäkää auton jousitus koetukselle!

4. Metsä

Luonnossa lempiminen – onko parempaa? Poiketkaa polulta puiden suojaan ja etsikää mukava sammalmätäs, jonka päällä lempiä. Pukeutua kannattaa niin, ettei tarvitse täysin riisuuntua, esimerkiksi hameeseen tai löysiin shortseihin ohikulkijoiden varalta. Muistakaa myös ottaa matkaan viltti!

5. Yöuinti

Yöllä on paljon pienemmät mahdollisuudet tulla huomatuksi, joten miksei vaikka mennä uimaan! Oli käytössäsi sitten paikallinen uimaranta tai mökin lampi, uiminen antaa mukavaa viilennystä kesän helteisiin. Vedessä seksin harrastaminen avaa myös paljon uusia mahdollisuuksia asentojen suhteen veden nosteen ansiosta.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
VIIMEISET KAPPALEET Lukuvuosikalenteria 2023-2024 OUTLETISSA 10€ (norm. 17,90€)
PUOTIIN
close-image