Oletko sinä uuden elämäsi alussa?

Onko elämässäsi takana ajanjakso, joka laittoi elämäsi uusiksi? Ehkä erosit. Ehkä menetit jonkun sinulle merkityksellisen. Olet ehkä joutunut luopumaan terveydestäsi hetkellisesti sairauden vuoksi. Ehkä jotakin muuta merkityksellistä tapahtui elämässäsi, joka sai sinut pysähtymään ja pohtimaan elämääsi uusiksi.

Nyt mietit mitä minä haluan elämältäni. Kuka minä oikeasti olen kaiken tämän kokemani jälkeen? Ymmärrät, ettei elämä jatku loputtomasti. Ymmärrät, että jokainen päivä on lahja. Olet huomannut, että elämässäsi on asioita, joita et enää halua ja asioita, joihin haluat muutosta.

Olet uuden elämäsi kynnyksellä. Ymmärrät menneisyytesi merkityksen, muttet anna sen määrittää täysin sinua. Olet enemmän kuin tarina siitä mitä sinulle tapahtui. Olet myös osa sitä mitä tänään ja tulevaisuudessa sinulle tapahtuu. Olet niin paljon enemmän kuin pelkät menneisyytesi tarinat.

Mietit nyt ympärilläsi olevia ihmisiä. Onko jotain minkä haluaisit olevan toisin? Haluatko jonkun ihmisen olevan lähempänä? Ymmärrät, että sinun on myös päästettävä jostakin henkilöstä irti. Näet sinulle merkitykselliset ihmiset selvemmin. Haluat antaa heille aikaasi, rakkauttasi. Valitset olla läsnä ihmisillesi, läheisillesi, rakkaimmillesi.

Mietit mitä rakkaus tarkoittaa elämässäsi. Mietit miten rakastat ja miten sinua rakastetaan. Haluat vaalia rakkautta. Syventää nykyisiä suhteita tai päästää irti, koska ymmärrät ettei rakkaus ole sitä, että täytyy pitää kiinni.

Uuden elämäsi alussa mietit mihin haluat käyttää kallisarvoisen aikasi. Mitä merkitsee luonto, kulttuurielämykset, joutilaisuus, työ. Mikä on unen, levon ja palautumisen merkitys. Ovatko nämä elämässäsi tasapainossa?

Ymmärrät, että aika joka sinulla on, on nyt merkityksellisintä. Ennen aika lipui ja kului ilman, että kiinnitit siihen huomiota. Nyt tunnet kiitollisuutta hetkistä. Elämällä on alku ja loppu, nyt ymmärrät sen. Elämä on enemmän nyt kun kuin sitten kun.

Uusi elämä pelottaa ja samalla se on kutkuttavan mielenkiintoista. Sinulla on valinnanvapaus. Se tarkoittaa mahdollisuutta valita elämään ihmiset, asiat, tapahtumat, jotka ovat arvojesi mukaiset. Tiedäthän mitkä ovat merkityksellisimmät arvosi?

Silti ymmärrät, että elämä yllättää. Elämä tuo mukanaan edelleen myös haasteita, uusia luopumisia ja irtipäästämisiä. Uuden elämäsi äärellä nekin tuntuvat siihen kuuluvalta. Olet valmiimpi ottamaan vastaan koko elämäsi uudella tavalla. Antautumalla ja silti samalla vahvasti läsnäollen omassa tahdossasi sekä valinnoissasi, jotka voit tehdä.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image