Etsitkö keinoja elää omannäköistä elämää? – Näin pääset alkuun

Oletko alkanut ajatella, että haluaisitkin elää erilaista elämää?

Ehkä olet miettinyt, että voisit jättää taaksesi jotain sellaista, joka painaa jatkuvasti mieltä, vie kohtuuttoman paljon voimiasi tai estää tekemästä sitä, mitä ihan oikeasti haluaisit.

Tuntuisiko elämä enemmän omalta, jos voisit tehdä enemmän omien arvojesi mukaisia valintoja?

Kun tunnistaa sen, mikä elämässä vie paljon tilaa tällä hetkellä, on helpompi alkaa raivata tilaa asioille, jotka tuntuvat tärkeiltä myös sydämessä. Seuraavien kysymysten avulla voi lähteä pohtimaan, mitä elämäsi on juuri nyt ja mihin suuntaan haluaisit sitä viedä.

  • Mitä elämässäsi tapahtuu juuri nyt? Jää hetkeksi katselemaan mielesi ruudulla viime päivien ja tämän päivän tapahtumia. Seuraavaksi voit kysyä:
  • Mihin aikani menee? Entä kuinka paljon käytät aikaa ja energiaa ihmissuhteisiin?

Jos et säännöllisesti pysähdy katselemaan elämääsi tällä tavalla, joudut helposti tilaan, jossa et tiedä, mistä elämäsi koostuu. Se tapahtuu huomaamatta ja vahingossa. Näin maailma ja elämäsi tapahtumat vievät huomiosi ja energiasi. Vastaliike on katsoa tilannetta ja tehdä tietoisia valintoja ajankäytön, huomion ja energian suhteen.

Harjoitus on Aaro Löfin kirjasta Rohkea elämä – 7 askelta todelliseen muutokseen.

Sinä ihana ❤ Tasan 2 kuukautta jouluaattoon.  Saat ilmaisen toimituksen  (arvo 5,90€) verkkopuodin ostoksesta kun lisäät ostoskoriin  Lempeiden sanojen joulukalenterin . Etu aktivoituu koodilla JOULU24 ja on voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka.
Lempeiden sanojen joulukalenteri!
close-image
Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image