5 kannustavaa ajatusta kohti oman unelman toteuttamista – Ainoa oikea hetki ryhtyä mihinkään itselle tärkeään on nyt

Nämä 5 innostavaa ajatusta on poimittu Unelmakorteista.

1. Sinä tiedät sydämessäsi, mikä tekee sinulle hyvää ja mikä saa sinut innostumaan elämästä joka päivä uudelleen. Kukaan muu ei tiedä. Siksi sinun täytyy olla oman elämäsi ohjaksissa. Muuten ajelehdit toteuttamassa muiden unelmia.

2. Sinun täytyy päättää tehdä muutos, joka vie sinua kohti unelmaasi. Jos jatkat elämääsi kuten ennenkin, saat sitä, mitä olet saanut aina ennenkin. Jo pelkkä päätös muutoksesta auttaa sinua näkemään maailman mahdollisuudet eri tavoin.

3. Sitku-hetkeä ei ole olemassa. Se ei koskaan tule. Aina kun ajattelet, että olet perillä, hetki lipeää, ja huomaat, että se onkin taas tulevaisuudessa. Siksi ainoa oikea hetki ryhtyä mihin tahansa itselle tärkeään on nyt.

4. Tänään on paras päivä ryhtyä kulkemaan kohti omia unelmia. Ei huomenna, ei ensi viikolla, ei ensi vuonna eikä sitku, vaan nyt. Suuntaa aktiivisesti ajatuksesi ja aikomuksesi kohti sitä, mitä todella toivot, ja olet jo matkalla.

5. Kukaan muu ei ole sinä, ja se on sinun vahvuutesi ja lahjasi. Myös sinun tehtäväsi tässä maailmassa on ainutlaatuinen. Etsi se kuuntelemalla sydäntäsi, intohimoasi ja sisäistä rauhan tunnetta.

Jos kaipaat vahvistusta unelmien toteuttamiseen, haluat löytää sisäistä vahvuutta, olosi on epävarma tai kuulet itsesi sanovan usein mutku tai sitku, kurkkaa puodista Sanna Wikströmin innostavat ja kannustavat Unelmakortit.

 

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image