5 kannustavaa ajatusta kohti oman unelman toteuttamista – Ainoa oikea hetki ryhtyä mihinkään itselle tärkeään on nyt

1. Sinä tiedät sydämessäsi, mikä tekee sinulle hyvää ja mikä saa sinut innostumaan elämästä joka päivä uudelleen. Kukaan muu ei tiedä. Siksi sinun täytyy olla oman elämäsi ohjaksissa. Muuten ajelehdit toteuttamassa muiden unelmia.

2. Sinun täytyy päättää tehdä muutos, joka vie sinua kohti unelmaasi. Jos jatkat elämääsi kuten ennenkin, saat sitä, mitä olet saanut aina ennenkin. Jo pelkkä päätös muutoksesta auttaa sinua näkemään maailman mahdollisuudet eri tavoin.

3. Sitku-hetkeä ei ole olemassa. Se ei koskaan tule. Aina kun ajattelet, että olet perillä, hetki lipeää, ja huomaat, että se onkin taas tulevaisuudessa. Siksi ainoa oikea hetki ryhtyä mihin tahansa itselle tärkeään on nyt.

4. Tänään on paras päivä ryhtyä kulkemaan kohti omia unelmia. Ei huomenna, ei ensi viikolla, ei ensi vuonna eikä sitku, vaan nyt. Suuntaa aktiivisesti ajatuksesi ja aikomuksesi kohti sitä, mitä todella toivot, ja olet jo matkalla.

5. Kukaan muu ei ole sinä, ja se on sinun vahvuutesi ja lahjasi. Myös sinun tehtäväsi tässä maailmassa on ainutlaatuinen. Etsi se kuuntelemalla sydäntäsi, intohimoasi ja sisäistä rauhan tunnetta.

Nämä otteet ovat poimintoja Sanna Wikströmin Unelmakorteista. Jos kaipaat vahvistusta unelmien toteuttamiseen, haluat löytää sisäistä vahvuutta, olosi on epävarma tai kuulet itsesi sanovan usein mutku tai sitku, ota tsemppariksi kannustava, nostattava ja tärkeiden kysymysten äärelle johdatteleva Unelmien vuosi -paketti. Paketti sisältää Unelmien vuosi 2020 -kalenterin sekä Sanna Wikströmin Unelmakortit.

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa: