4 tapaa, joilla suorittaminen seksissä loppuu – Sulje silmäsi ja antaudu nauttimaan täysillä!

1. Hengitä syvään ja keskity hetki itseesi

Kuulostele hetki miltä sinusta tuntuu ja mitä itse haluat. Osoita rakkautta kumppanillesi ja itsellesi. Anna hymyn nousta kasvoillesi. Ole kiitollinen siitä, että olet.

Tämä on helpompaa, jos sovit kumppanisi kanssa, että keskitytte aluksi pienen hetken omaan olemiseen ja läsnäoloon. Silloin kummallakaan teistä ei ole kiire. Voit rauhoittaa itsesi myös kesken seksin, jos mieleesi nousee suorittavia tai häiritseviä ajatuksia. Silloin on parasta hengittää syvään ja suhtautua itseensä rakastavasti. Rakkaus ja syvään hengittäminen auttavat sinua rentoutumaan. Sen sijaan rauhaan pyrkiminen väkisin ei auta.

Kannattaa aina muistaa, että ajatukset eivät ole ”sinä”. Sinussa asuu aina sisäinen rauha, joka on täysin riippumaton kaikista ajatuksista. Voit aina turvata tuohon rauhaisaan läsnäoloon.

Pysyvämmällä tasolla läsnäolo helpottuu, kun keskityt siihen säännöllisesti. Yksi yleinen keino on meditaatio, jota voi tehdä monella eri tekniikalla. Tärkeintä meditaatiossa on keskittyä rauhaan ajatusten takana. Aluksi ajatusten sivuuttaminen saattaa tuntua todella vaikealta, mutta se helpottuu ajan myötä.

2. Katso kumppaniasi läsnäolevasti

Näe kumppanisi aidosti. Pysähdy todella katsomaan häntä. Näin tehdessäsi ”heräät” ajatuksista, suorittamisesta, epävarmuuksista ja egosta. Huomaa, että voit ja saat kokea myös intohimoa, rakkautta, kiintymystä tai kujeilevuutta katsomessasi läsnäolevasti – sen ei missään nimessä tarvitse olla tylsää!

Kannattaa huomioida todellisen kohtaamisen voima katseen kautta. Voitte vahvistaa katseen rohkaisevaa ja hyväksyvää vaikutusta vaikkapa pitämällä toisianne käsistä tai hymyilemällä. Älkää silti esittäkö mitään rooleja eli älkää yrittäkö näyttää miltään, mikä ei tunnu sydämessä hyvältä juuri silloin. Arvokkainta on, että kohtaatte toisenne aidosti, vailla mitään pyrkimyksiä. Silloin olette rentoja ja voitte nauttia täysillä.

3. Kosketa kumppaniasi – ja itseäsi! – aidosti

Sulje silmäsi, niin sinun on helpompi päästää irti rutiineista ja antaa kätesi johdattaa omaa kulkuaan. Jos sinua tai kumppaniasi jännittää, muistakaa että tilanne laukeaa helposti, kun se sanotaan ääneen. Sano siis, jos sinusta tuntuu aluksi, ettet saa jutun juonesta kiinni, sinua jännittää tai tuntuu hassulta. Tarkoitus on, että vapautat itsesi koskettamaan juuri siten kuin sinusta juuri nyt tuntuu hyvältä. Silloin unohdat, miten yleensä kosketat ja unohdat rutiinit ja suorittamisen.

4. Antaudu hetkeen

Ole vapaa eroottiselle kohtaamisellenne ilman paineita tietystä lopputuloksesta. Ehkä rakastelette, ehkä ette. Ehkä olette hetken sisäkkäin ja jatkatte toistenne kiihottamista käsin. Älä mieti, miten kauan hetki kestää tai tuletko saamaan orgasmin. Anna sen sijaan sydämesi ohjata hetkeä niin tunnet, mikä on oikein.

Nauti hetkestä!


Lisää rauhaa ja rakkautta? Mitran kirjat Sisäisen rauhan käsikirja sekä Seksi ja läsnäolo löydät tästä!

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image