Joskus on todellakin paikallaan tirauttaa, vaikka kaikki on hyvin ja olet seurannut unelmaasi

Etenkin silloin, kun tulee rehelliseksi itselleen ja omille syvemmille tuntemuksille, pääsee kohtaamaan itsessä myös kipeitä kohtia – ajatuksia, tunteita ja kokemuksia. Sydämen polulla motivaatio kohdata itsensä on kuitenkin paljon suurempi kuin silloin, kun seuraa muiden tallaamia polkuja.

Et ole epäonnistunut oman sydämesi polulla, jos välillä tirauttelet. Se kuuluu elämään, ja usein se on paikallaan. Jokainen itketty itku on kuin puhdistava sade, joka tekee sydämen polusta puhtaamman ja selkeämmän.

Lainaus kirjasta:

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image