Voinko minäkin valaistua?

Valaistuminen kuulostaa monien mielestä joko mahdottomalta tai kiusalliselta. Termi vie  monet mielikuvaan temppelistä, jossa kurinalaiset munkit laulavat mantraa ja siivoavat käytäviä 25 vuotta, jonka jälkeen he kokevat jonkinlaisen täyttymyksen – ja jatkavat sen jälkeen samaa laulamista ja siivoamista! Valaistuminen vaikuttaa tästä kulmasta järjettömältä ja äärimmäisen hankalalta.

Kerron nyt sinulle suuren salaisuuden. Kuka tahansa meistä voi valaistua, ja vieläpä tekemättä mitään. Valaistuminen tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että olet todellinen itsesi, eli olemisesi ytimessä vallitseva ikuinen rauha, energia, rakkaus ja tietoisuus. Se on sinussa aina läsnä, sillä se on kaiken elämän lähde. Mitään ei ole olemassa sen ulkopuolella.

Kun unohdat “olla itsesi”, etkä siis samastu egomielesi pelkoihin, ajatuksiin tai kiinnittymiseen, olet oikeasti itsesi. Kun et samastu kehoosi, kallisarvoiseen elämän Tämä olemisen tila on hämmästyttävän tavallinen, draamasta vapaa ja …normaali. Tällainen olotila voi tuntua jopa tyhjältä, sillä ihminen on usein hyvin tottunut ja kiinnittynyt siihen, että jotakin tapahtuu koko ajan joko ulkoisesti tai ainakin pään sisällä.

Elät itse asiassa useita hetkiä valaistumisen tilassa tietämättä sitä mielessäsi. Kun istut teekuppi kädessä unohtaen ajatella, vastustamatta tätä hetkeä, olet luonnollisin versio itsestäsi. Muuta sinun ei tarvitse olla, ja niin yksinkertainen on valaistumisen tila. Sillä hetkellä olet palannut kotiin todelliseen itseesi. Et yritä muuttaa mitään, et murehdi menneitä, et huolehdi tulevasta ja yksinkertaisesti päästät irti kaiken sellaisen tavoittelusta, joka ei ole nyt läsnä. Silloin olet vapaa egomielen sumusta, ja silloin elämä on helppoa. Silloin koet kokonaisvaltaista onnellisuutta ja rauhaa, vaikka elämäsi olosuhteet eivät olisikaan täydelliset.

Valaistuminen on elämän suurin mysteeri, ja se avautuu sinulle silloin kun et pyri mihinkään etkä pyristele vastaan – äärimmäisen yksinkertaisesti.

Mitra Vasaran syvällinen Sisäisen rauhan käsikirja löytyy HE-puodista – tilaa omasi TÄSTÄ.

 

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image