Nainen, juhlista kehoasi

Nainen, juhlista kehoasi

Jos et ole lähiaikoina ilmaissut vapaasti itseäsi, halujasi ja tunteitasi, saatat tuntea estoisuutta edes harkita tai aloittaa itsestäsi nauttimista. Silloin kysy itseltäsi miksi? Mitä menetettävää sinulla on? Nautitko oikeasti jäkittämisestä, pukukoodeista ja säännöistä? Uskalla leikkiä! Feminiini luovuuden ja seksuaalisuuden energia haluaa virrata vapaasti. Se ei pidä siitä että sille sanotaan mitä pitäisi tehdä, kuinka pitäisi käyttäytyä ja ketä kaikkia täytyy miellyttää.

Kun kokeilet seuraavia harjoituksia, sinun ei tarvitse miellyttää ketään muita, et ole muiden nähtäväksi. Ole kerrankin olemassa vain itsellesi. Aloita siitä, mikä tuntuu kaikista haastavimmalta. Ensimmäiset minuutit voivat tuntua hankalilta, mutta voin luvata että kokeilu kannattaa. Koko elämän sävy muuttuu, kun löydät nautinnon sisältäsi, etkä ulkoisista tekijöistä, kuten ruuasta tai siitä, että odotat hyväksyntää toisilta. Hyväksy ensin itsesi. Nauti ja juhlista uniikkia kehoasi!

Herätä uinuva autenttisuutesi lantiosta saakka

Pyöritä ja ravistele lantiotasi eri suuntiin. Tunnustele sisältä kumpuavaa liikettä, joka on tarkoitettu vain Sinulle. Soita lempimusiikkiasi ja irrottele parin biisin ajan. Jos et voi soittaa musiikkia kovalla, laita puhelin takataskuun ja napit korviin!

Paljasta ihosi itsellesi

Silitä koko ihosi kevyesti, pehmeästi ja rakastavasti. Hengitä syvään ja nauti kosketuksestasi. Tee joogaharjoitus tai venyttele alasti. Kosketa paikkoja, mitkä ovat jääneet vailla huomiota. Kiitä jokaista kehosi kurvia, pehmeää osaa, luita, niveliä, ryppyjä ja arpia. Ne ovat merkkejä siitä että olet elänyt! Tämä harjoitus sopii etenkin hitaaseen vapaa-aamuun.

Tuo elämää kasvoillesi

Suu on yhteydessä lantioon ja hengitykseen. Vapauta kaulan ja suun alue, irvistele ja ääntele. Aloita nelinkontin ja eläimellisesti. Nouse hitaasti pystyasentoon ja jatka peilin edessä. Naura itsellesi ja ihmettele ihastelevasti kasvoille nousevia juonteita ja uurteita. Nauru nuorentaa! Voit tehdä harjoituksen joka aamu kun nouset sängystä.

Anna Äiti Maan hoivata

Silittelyn ja ihokosketuksen jälkeen sydämesi herkkyys on hereillä. Ota lopuksi yhteys Äiti Maan energiaan ja hiero jalkapohjat ja jokainen varvas. Saat sydämesi avaruuden ja jalkojesi maadottumisen kautta helpommin yhteyden omaan juuri-tietoosi, intuitioon. Intuitiosta voit lukea lisää esimerkiksi Annan jutusta täällä.

“Yhtenä yönä kävelin aavikolla,
vuoret ratsastivat olkapäilläni
ja taivaasta tuli sydämeni,
maasta kehoni.”
-Daniel Ladinsky

Millaisen maiseman kehosi piirtää? Mikä ratsastaa tänään olkapäilläsi? Mistä sydämesi on tehty? Millaiseen maahan jalkasi uppoavat tänään?

 

Valokuvat: Ashim D’Silva @Randomlies 

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image