Hyvää syntymäpäivää, pieni down-poika Ukko!

Tänään 21.3. vietämme Kansainvälistä Downin syndrooman päivää. Sinä, meidän erityinen, olet juuri täyttänyt kaksi vuotta. Olet kasvanut ja kehittynyt valtavasti! Osaat liikkua hyvin persoonallisella tyylilläsi. Rakastat ulkoilua, kylpemistä, syömistä ja osaat leikkiä hienosti myös ikäistesi lasten kanssa.

Omaa tahtoa sinulta löytyy, olet määrätietoinen pieni ihminen. Jos päätät syödä itse, komennat meitä vanhempia menemään kauemmas kun yritämme auttaa. Heti tilaisuuden tullen tyhjentelet kukkapurkkeja ja sinut saattaa löytää syytämästä erilaisia tavaroita wc-pönttöön. Kävelet tukea vasten ja kiipeilet joka paikkaan, pöydät ovat ehdottomasti se ykkösjuttu.

Pöydällä on kuva reilu kuukausi sitten edesmenneestä papastasi, silität kuvaa ja sanot että “paappa”. Osaat puhua muutaman sanan, mutta parhaiten kommunikoit erilaisilla ilmaisuilla ja eleillä. Yrität lähes joka kerta päästä mukaan kun isi on lähdössä jonnekin, usein pääsetkin. Sinulle ei ole väliä minne mennään, kunhan mennään.

Olet kiinnostunut uusista ihmisistä, heittelet ylävitosia ja tervehdit ihmisiä kassajonossa vilkuttamalla. Kaksi kertaa olet huomaamattani onnistunut nousemaan ostoskärryistä kassan liukuhihnalle. Olet utelias ja iloinen tyyppi, meidän kaikkien silmäterä! Saat ihmiset hyvälle tuulelle leveällä hymylläsi ja ylävitosillasi.

Tekstin on kirjoittanut Ukko-pojan isä Tapio Hintsala ja kuvat ovat Hintsalan kotialbumista. 


Lue myös Isän koskettava kirje 1-vuotiaalle down-pojalleen, jossa pääsimme ensimmäistä kertaa tutustumaan hurmaavaan Ukkoon♥

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image