Hyvää syntymäpäivää, pieni down-poika Ukko!

Tänään 21.3. vietämme Kansainvälistä Downin syndrooman päivää. Sinä, meidän erityinen, olet juuri täyttänyt kaksi vuotta. Olet kasvanut ja kehittynyt valtavasti! Osaat liikkua hyvin persoonallisella tyylilläsi. Rakastat ulkoilua, kylpemistä, syömistä ja osaat leikkiä hienosti myös ikäistesi lasten kanssa.

Omaa tahtoa sinulta löytyy, olet määrätietoinen pieni ihminen. Jos päätät syödä itse, komennat meitä vanhempia menemään kauemmas kun yritämme auttaa. Heti tilaisuuden tullen tyhjentelet kukkapurkkeja ja sinut saattaa löytää syytämästä erilaisia tavaroita wc-pönttöön. Kävelet tukea vasten ja kiipeilet joka paikkaan, pöydät ovat ehdottomasti se ykkösjuttu.

Pöydällä on kuva reilu kuukausi sitten edesmenneestä papastasi, silität kuvaa ja sanot että ”paappa”. Osaat puhua muutaman sanan, mutta parhaiten kommunikoit erilaisilla ilmaisuilla ja eleillä. Yrität lähes joka kerta päästä mukaan kun isi on lähdössä jonnekin, usein pääsetkin. Sinulle ei ole väliä minne mennään, kunhan mennään.

Olet kiinnostunut uusista ihmisistä, heittelet ylävitosia ja tervehdit ihmisiä kassajonossa vilkuttamalla. Kaksi kertaa olet huomaamattani onnistunut nousemaan ostoskärryistä kassan liukuhihnalle. Olet utelias ja iloinen tyyppi, meidän kaikkien silmäterä! Saat ihmiset hyvälle tuulelle leveällä hymylläsi ja ylävitosillasi.

Tekstin on kirjoittanut Ukko-pojan isä Tapio Hintsala ja kuvat ovat Hintsalan kotialbumista. 


Lue myös Isän koskettava kirje 1-vuotiaalle down-pojalleen, jossa pääsimme ensimmäistä kertaa tutustumaan hurmaavaan Ukkoon♥

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image