Haluatko tavoittaa omat unelmasi ja elämäsi taian?

Monella meistä on jokin salainen haave – ujo unelma tai iso toive. Jokin sellainen, joka saa sydämen lepattamaan joka kerta, kun sitä uskaltaa ajatella vaikka ihan hiukankin.

Monella meistä on myös liuta (teko)syitä, erilaisia esteitä tai ajatusmörköjä, jotka saavat uskomaan, että unelma on ja tulee olemaan aina nimenomaan sitä – unelma, jokin, joka on yhtä tavoitettavissa kuin kuu taivaalla. Saatat kantaa mukanasi erilaisia uskomuksia siitä, miksi kaikki se, mitä haluat, ei voi tapahtua, koska… (listaa tähän kaikki ne syyt miksi.)

Mutta entä jos elämässä olisikin taikaa?

Mitä jos nämä uskomukset eivät olisikaan totta? Mitä jos voisit päästää niistä irti ja löytää uusia, unelmiasi tukevia uskomuksia? Entä jos juuri sinä voisitkin vapautua puurtamisen, pingottamisen ja ulkopuolisten odotusten paineista ja elää elämääsi ihan niin kuin villeimmissä kuvitelmissasi haluat, haaveilet ja toivot?

Mitä jos lähtisit seikkailulle – kuulostelemaan, mitä sydämesi sinulle supattaa, ja etsimään oman elämäsi taikaa.

♥ ♥ ♥

Sanna Wikström: Unelmakarttakirja – Sydän löytää tien

unelmakarttakirja
Tämä on sinun voimakirjasi.

Unelmakarttakirja on aikuisten tehtäväkirja, joka herättelee uskallusta omien unelmiesi äärelle, poistaa mielesi rajoitteita sekä lisää luovuutta ja mielikuvitusta.

Kirja koostuu lyhyistä teksteistä sekä tyhjistä sivuista, joihin voit itse kirjoitella, leikkailla, liimailla, maalailla ja piirtää ohjeistuksen mukaan.

Mistä sinä unelmoit?

Unelmien matkalle sinut johdattaa Hidasta elämää -sivuston perustaja Sanna Wikström. Unelmakarttakirja tunnetaan myös suosittuna verkkokurssina, jonka avulla jo yli 3000 ihmistä on luonut oman voimakirjansa.

“Unelmakarttakirjan tekeminen auttoi minua hahmottamaan villeimmätkin unelmani. Nyt mikään ei ole unelmieni esteenä!” – Jutta Gustafsberg

♥ ♥ ♥

Katri Syvärinen: Löydä elämän taika – Sisäinen matka suorittamisesta iloon

loydaelamantaika

“Elämän kunniaksi todettakoon, että se yritti ensin hellästi. Mutta minä olen aika itsepäinen.”

Kukaan ei suunnittele palavansa loppuun. Mutta jos uskaltaa myöntää, että omalla jaksamisella on rajansa, suuntaa on helpompi muuttaa.

Entinen ylisuorittaja, nykyinen hyvinvointikouluttaja Katri Syvärinen rohkaisee päästämään irti uuvuttavista uskomuksista ja löytämään elämän taian.

“Usko minua: olet riittävän hyvä toteuttamaan unelmasi ja riittävän arvokas, jotta ansaitset haluamasi.”

♥ ♥ ♥

Hidasta elämää -kirjaperheen ensimmäiset kirjat ovat nyt myynnissä kirjakaupoissa!

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image