6 teen superterveellistä ainesosaa – ovatko nämä sinulle jo tuttuja?

Hidasta elämää -tuoteperheen uusin jäsen on ihastuttava Hetki itselle -teesekoitus. Suomalaisen Aaro Forsmanin teetalon valmistama erikoistee koostuu kuudesta eri ainesosasta. Virkistävä ja rentouttava tee on myös varsinainen terveyspakkaus. Tässä lyhyet esittelyt ainesosien terveysvaikutuksista:

Vihreä luomuviljelty tee   

Vihreä tee sisältää paljon antioksidantteja. Vihreän teen sisältämät katekiinit estävät syöpää, alentavat kolesterolia, tappavat bakteereja ja tukevat painonpudotusta. Vihreän teen sisältämä aminohappo teaniini rentouttaa aiheuttamatta väsymystä. Eräs suomalainen konkarilääkäri totesi vihreän teen olevan terveydelle parasta mitä luonto pystyy meille tarjoamaan (Lue lisää Vihreän teen terveysvaikutuksista)

Mausteinen luomuinkivääri

Inkivääri on luontainen kipulääke ja tulehdusten rauhoittaja. Se hoitaa myös vatsavaivoja, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja lämmittää kylmänä vuodenaikana.

Luontainen lime-sitrusöljy

Sitruunaöljy virkistää, raikastaa ja rauhoittaa mieltä. Sitruunan puhdas ja virkistävä tuoksu auttaa parantamaan työtehoa. Se tekee myös hyvää ruoansulatukselle.

depositphotos_120365596_m-2015
Ylang Ylangin eli tuoksuilangiapuun kukka

Ylang Ylang

Myös tuoksuilangian nimellä tunnettu Kaakkois-Aasiassa kasvava sensuelli kasvi, jonka kukista saatavaa öljyä käytetään vapauttamaan ja rentouttamaan. Eksoottisen huumaava tuoksu yhdistetään rakkauteen ja naisellisuuteen.

Luomunokkonen

Nokkonen on varsinainen ravinteiden tehopakkaus, joka sisältää mm. C-vitamiinia, rautaa, kalsiumia ja piitä. Nokkosta on perinteisesti pidetty hyvän kunnon, vastustuskyvyn, elinvoiman ja seksuaalisen potenssin lisääjänä.

Neidonhiuspuu

Neidonhiuspuu eli Gingko biloba on kiinalaisessa lääkinnässä runsaasti käytetty lääkekasvi ja nykyään gingko kuuluu myös Euroopassa, varsinkin Saksassa ja Ranskassa, eniten käytettyihin kasvirohtoihin. Gingko parantaa verenkiertoa, torjuu tukoksia ja laajentaa verisuonia. Näiden ominaisuuksien johdosta se torjuu monia vanhuuden vaivoja.


Hetki itselle -teetä voit tilata Hidasta elämää –verkkopuodista. 

Hetki itselle – Maustettu vihreä tee, luomu (100g)

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image