Näin vahvistat omaa hyvää tilaasi keskellä arkea

vieraskyna

reetta”Hei lukijani! Olen Vanhasen Reetta. Senior NLP -kouluttaja ja läsnäolon lähettiläs. Tehtäväni on saada ihmiset tuntemaan, että he tulevat nähdyiksi, kuulluiksi ja ymmärretyiksi. Olen myös kahden pienen pojan äiti (26v ja 23v) ja yrittäjä viimeiset 15 vuotta. Mitäs muuta, olen myös rakkaan ”kalastusseuran” jäsen, innokas uimari talvella ja kesällä, sekä esimies. Ja me kaikki ollaan NIIN, NIIN PALJON enemmän kuin meidän roolit ja kiinnostuksen kohteet. Meissä on kaikki. Kiitos, kun valitsit luettavaksesi minun tekstini.”


Tällä kertaa haluan kirjoittaa läsnäolosta ja transsista.

Transsi on yhtä kuin oma hyvä tila

Tapanani on ollut rohkeasti nostaa uusia aiheita ja ideoita omalla tavallani esille ja niin teen myös nyt. Oli myös aika jolloin en uskaltanut olla rohkea. Nyt uskallan… uskallan olla minä. Tänään tässä ja nyt näen itseni ja sinut, ja puhun transsista ja läsnäolosta. Kuulostaako sana transsi pelottavalta? – Ei huolta, et ole pelkosi kanssa yksin. Minulta on kysytty koulutuksissa ja kohtaamisissa, että mitä se transsi oikein on? Minulle on myös kerrottu, että transsi koetaan jotenkin pelottavana ja sellaisena, ettei sitä voisi itse hallita. Transsi liitetään myös helposti pellolla tapahtuvaan hihhulointiin, jossa tanssitaan ringissä ja hoilataan. Itse asiassa. Transsi ei ole pelottavaa, eikä se ole hihhulointia. Oikeastaan ihan päinvastoin. Ja pellolla ringissä hihhuloinnissa ei ole mitään vikaa, se voi joskus olla oikein virkistävääkin. Kokeilkaa!

Transsi on niin yksinkertainen asia kuin oma hyvä tila. Tila, jota me voimme hallita ja ohjata. Sinä päätät omasta tilastasi! Ja mikä parasta, omaa hyvää tilaa voi vahvistaa. Se onnistuu missä ja milloin vain, vaikka keskellä palaveria, keskellä riitaa puolison kanssa tai siellä missä teet asiakastyötä. Sen kautta jokainen meistä voi olla paras versio itsestään. Olla yhteydessä omaan ytimeensä ja maksimipotentiaaliin ja sen kautta olla myös entistä paremmin yhteydessä muihin ihmisiin. Syntyy entistä merkityksellisempiä kohtaamisia ja mahdollisuus löytää enemmän vaihtoehtoja ja merkityksiä elämässä. Transsissa luot itse oman hyväksyvän, tietoisen läsnäolon tilasi.

Miten?

Kun tietää miten ja harjoittelee sen luihin ja ytimiin, sieluun ja sydämeen, niin omaan hyvään tilaan on entistä helpompi palata ja pysyä siinä. Kerron sinulle nyt viisi kohtaa miten voit aloittaa matkasi. Oikeastaan sinun ei tarvitse tehdä mitään. Kutsun Sinut vain kokeilemaan. Tämä matkan alku kestää 2–5 min. Sinä päätät.

  1. Etsi rauhallinen paikka jossa voit keskittyä siihen, miltä alusta, jolla olet, tuntuu kehollasi. Kenties huomaat rajapinnan missä keho ja alusta kohtaavat, ja jos haluat, voit ikään kuin skannata itsesi päästä varpaisiin. Keskity vain siihen miltä tuntuu.
  2. Huomaa rauhassa mitä näet ympärilläsi. Katseltuasi hetken, jossain kohtaa huomaat laittavasi silmät kiinni, tai vain lempeästi otat haluamasi kiintopisteen seinästä. Lempeästi, silmäluomet lempeän painavina.
  3. Ja nyt pyydän, että viet huomiosi ääniin, joita kuulet ulkopuoltasi ja kehostasi.
  4. Ja nyt, älä tee mitään, ihan vaan huomaa oma hengityksesi ja ilmavirta nenän sieraimissa. Huomaa kuinka rintakehä nousee ja kyljet supistuvat ja laajenevat hengityksen tahtiin. Vatsan kumpu laskee ja nousee. Ajatusten tullessa palauta aina huomiosi hengitykseen, nenän sieraimiin ja ilmavirtaan jonka tunnet nenässäsi.
  5. Hengittele näin rauhassa ja älä tee mitään, vain huomaa miten rauhallinen, oma hyvä olo sinussa lisääntyy.
    Ja voit milloin tahansa palata tähän omaan hyvään tilaan viemällä huomiosi hengitykseen.

Harjoittelu tekee mestarin ja mestari harjoittelee aina. Niin yksinkertainen ja olemiseen olennainen asia menee luihin ja ytimiin harjoittelemalla, toistojen kautta, ja joskus yksikin kerta voi riittää. Sillä me olemme paljon enemmän kuin yksikään tekniikka.

Kiitos, kun luit. Ja ihan vaan hengitellään tietoisesti! Läsnäoloa päivääsi! Paras lahja jonka voit antaa itsellesi ja muille on läsnäolon lahja, jossa tulemme nähdyksi, kuulluksi ja ymmärretyksi aitoina itsenämme.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image