8 todistetta siitä, että sinäkin voit onnistua – vaikka kaikki näyttää menevän pieleen

Meillä kaikilla on isoja tai pieniä unelmia. Omista unelmista kannattaa pitää kiinni ja vaalia niitä, sillä kun riittävän itsepintaisesti niihin uskoo, ne alkavat muuttua todeksi. Mutta periksi ei pidä antaa, silloinkaan, kun näyttää siltä, että kaikki menee ihan pieleen. Tässä 8 todistetta siitä, miksi omaa unelmaa kannattaa seurata, vaikka muu maailma on toista mieltä:

12 pakit

Harry Potter -kirjailija J.K. Rowling sai pakit 12 kustantajalta ennen kuin Harry Potter ja viisasten kivi päätettiin julkaista.

302 tyrmäystä

Walt Disney joutui kohtaamaan 302 tyrmäystä hakiessaan rahoitusta kummalliselle visiolleen, Disneylandille.

Normaalista poikkeava kehitystahti

Albert Einstein alkoi puhua vasta neljävuotiaana eikä lukenut vielä 7-vuotiaana. Hän voitti kuitenkin Nobel-palkinnon ja yksi modernin fysiikan tunnetummista kasvoista.

Myi vain yhden taulun

Vincent Van Gogh myi eläessään vain yhden taulun – ystävälleen. Silti hän jatkoi maalaamista, ja ehti maalata yli 800 teosta. Kallein hänen teoksistaan on myyty 142,7 miljoonalla dollarilla.

kirja auki

27 kieltävää vastausta

Dr. Seussin ensimmäinen kirja sai 27 kieltävää vastausta kustantajilta ennen kuin se julkaistiin. Seussin kirjoista on tehty useita elokuvasovituksia.

10 000 asiaa, jotka eivät toimi

Thomas Edison oli yhdysvaltalainen keksijä ja liikemies, jonka nimissä oli uli 1 000 patenttia. Edison on sanonut: ”Jos löydän 10 000 asiaa, jotka eivät toimi, en ole epäonnistunut. En ole lannistunut, koska jokainen vääräksi todettu kokeilu on uusi askel eteenpäin.”

“Liian outo”

Astrid Lindgren sai hylkäyksen Peppi Pitkätossu -kirjastaan kustantajalta, jonka mielestä kirja oli aivan liian hullunkurinen julkaistavaksi. Vasta lastenkirjakilpailu sai Pepin tarinan kirjan muotoon. Peppi-kirjoja on käännetty noin 60 kielelle, ja vuonna 2014 Peppi valittiin Ruotsin tärkeimmäksi kulttuuri-ilmiöksi.

51 hutia

Angry Birdsin tekijät tekivät 51 peliä, jotka meinasivat ajaa yrityksen nurin, ennen kuin Angry Birds keksittiin.

Älä siis kuoppaa unelmiasi vain siksi, että ne eivät lähteneet toteutumaan silloin tai siten kuin olit ajatellut. Luota elämään, anna unelmien kasvaa ja toteutua silloin, kun on juuri oikea aika. Luottamus elämään ja sen ihmellisyyteen – myös silloin kun unelmat ovat vasta aluillaan – tekee ihan tavallisesta arjesta arvokasta, mielenkiintoista ja onnellista.

Lähteet: speechbuddy.com, infograafikuva Facebookista (tekijä tuntematon), Peppi Pitkätossu -kirja


Suositusta Unelmakarttakirjasta on nyt ilmestynyt uusittu juhlapainos 💜 Tämä kirja on Sinulle, joka kaipaat uskoa itseesi, omiin mahdollisuuksiisi ja kipinää unelmiesi toteuttamiseen. Kurkkaa kirja täältä.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image