Puristaako pimeys pipoa? 6 kesäistä kuvaa kaamoksen karkotukseen

Marraskuu on monien mielestä masentavin kuukausi kalenterissa. Varsinkin, jos lunta ei ole maassa, pimeys voi vetää mielen matalaksi, ja ajatukset karkaavat haaveilemaan auringonvalosta, lämpimistä päivistä ja kesän tuoksuista.

Jos kuulut tähän joukkoon, jolla pimeä vuodenaika pistää pipon kireälle, tässä sinulle kuusi kesäistä luontokuvaa Lapin lumoavilta lakeuksilta, tuokoon ne sinulle sydämeen ja mieleen keveyttä kaamoksen keskelle.

Pssst… Siltä varalta, jos näiden kuvien katselu ei vielä vie mielen päältä pimeyden peittoa pois, postauksen lopussa on varmuuden vuoksi video, jossa pääset ihailemaan kesäisen Kilpisjärven mahtavia, maagisia maisemia. Puoli tuntia luonnon rauhaa saattaa hyvinkin olla se, jota juuri nyt tarvitset.

 

https://www.instagram.com/p/80CCe9r_GQ/

 

Sinä ihana ❤ Tasan 2 kuukautta jouluaattoon.  Saat ilmaisen toimituksen  (arvo 5,90€) verkkopuodin ostoksesta kun lisäät ostoskoriin  Lempeiden sanojen joulukalenterin . Etu aktivoituu koodilla JOULU24 ja on voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka.
Lempeiden sanojen joulukalenteri!
close-image
Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image