Mihin sinä pystyt uppoutumaan niin, että unohdat itsesi? – Siinä on läsnäolon taikaa

Milloin viimeeksi olet ollut täysin läsnä? Milloin olet uppoutunut johonkin niin totaalisesti ja kokonaan, että olet unohtanut itsesi ja sulautunut osaksi ykseyttä? Milloin olet tuntenut kehosi, jokaisen solusi olevan täysin hereillä ja elossa? Milloin henkesi on laulanut villinä, vangitsemattomana ja vapaana?

Tiedät ehkä sen tunteen, kun maaginen noste herättää jonkin osiensa summaa paljon suuremman säteilevään eloon ja aika katoaa nyt-hetkeen. Se jokin voi olla jotain näennäisesti suurta tai pientä. Se voi olla hetki, kun töissä suunnittelupalaveri lähtee lentoon ja jotain täysin ennalta arvaamatonta ja upeaa syntyy. Tai kun laitat ruokaa ja laulat samalla kun kevään pölyhiutaleet tanssivat samaa rytmiä keittiön ikkunan antamassa valolaikussa. Tai kun laitat lasta illalla nukkumaan, hän katsoo sinua syvillä silmillään ja silittää poskeasi. Tai kun pidät kehityskeskustelua työntekijäsi kanssa ja huomaat ensimmäistä kertaa todella näkeväsi hänet.

Mitä tarvitaan, jotta maaginen noste voi syntyä? Esa Saarisen ajattelusta inspiroituneena sanonkin; tarvitaan läsnäolo, sanaton yhteys, rinnalla oleminen, toisen kauneuden näkeminen sekä yhteiseen ihmeeseen uppoutuminen. Lue lause uudelleen. Tarvitaan läsnäolo, sanaton yhteys, rinnalla oleminen, toisen kauneuden näkeminen sekä yhteiseen ihmeeseen uppoutuminen. Pysähdy, kuuntele hiljaisuutta ja jokaista sanaa erikseen. Mitä ne tarkoittavat sinulle? Milloin olet kokenut niiden sanomaa?

Miten usein me joko ohitamme, käännymme pois tai jäämme puolustamaan jotain omaa jähmettynyttä kantaamme sen sijaan, että todella antaisimme itsemme jollekin uudelle ja jollekin ihmeelle. Kuinka usein ohitat mielesi latistuksen mankelin ja kohtaat elämän tapahtumat avoimesti ja kirkkaasti? Kuinka usein tulet vastaan, annat itsesi kokonaan läsnä olevalle hetkelle ja katsot toisia kauneudessa? Ja mitä tekemistä tällä on hevosten kanssa? Hevoset ovat lahjakkaimpia maagisen nosteen valmentajia, jotka tunnen. Sinun ei tarvitse olla hevosihminen kokeaksesi sen. Riittää, että annat mahdollisuuden jollekin uudelle vierailla elämässäsi.

Hevoset tekevät tunteesi, läsnäolosi ja asiasi näkyväksi. Et voi fuulata, väistää etkä teeskennellä. Hevoset ovat suuria ja maagisia jo olemassaolossaan. Niiden kauneus ja voima on kiistatonta, ja jokainen hetki, kun annat itsellesi luvan, saat vastalahjaksi kaiken – herkkyyden, kauneuden, läsnäolon ja sydämen suuruuden. Hevosten kanssa käsiteltävät asiat muuttuvat sanoista, puhumisesta ja analysoinnista eletyiksi kokemuksiksi ja teoiksi. Et voi analysoida yhteyttä eläimen tai luonnon kanssa, mutta voit antaa itsesi kokea sen. Et voi analysoida rakkautta, sanatonta yhteyttä ja ystävyyttä, mutta voit kokea sen. Olemassaolon sanattoman kauneuden.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image