Bernie S.Siegel: Tarina itsensä löytämisestä

Etsi oma aito elämäsi, lopeta roolien eläminen. Älä ole Palkansaaja tai Äiti, sillä jos uskot roolisi olevan sinä, kadotat elämäsi tarkoituksen, kun et enää voi tehdä töitä tai lapset varttuvat ja muuttavat pois kotoa. On olemassa tarina miehestä, joka seisoi taivaan porteilla ja kysyi voiko astua sisään.

kerrominullekukaolet

”Kerro minulle kuka olet”, Jumala sanoi. Mies ajatteli vaimoaan, perhettään ja kaikkia ihmisiä, joita oli yrittänyt kovasti miellyttää elämänsä aikana. Hän ajatteli tärkeää työtään, vaikuttavaa taloaan ja hienoja autojaan. Hän ajatteli pöydälleen kasautuvia laskuja ja lomaristeilyä, jota hän oli suunnitellut vaimonsa ja perheensä kanssa.

Ajatukset pyörivät kehää hänen mielessään, ja vaikka hän kuinka yritti, hän pystyi muistamaan vain esittämänsä roolit: ”En tiedä kuka olen”, hän myönsi. ”Sitten et ole vielä valmis astumaan sisään taivaaseen”, Jumala totesi ja lähetti miehen takaisin hänen kehoonsa. Kun mies lopulta toipui sydänkohtauksestaan, hän teki lupauksen löytää aidon itsensä.

  • Seuraavien vuosien aikana mies oppi, että sydän puhuu kuiskauksissa.
  • Tämä tarkoitti sitä, että miehen täytyi hidastaa vähintään kerran päivässä, olla hiljaa ja kuunnella.
  • Hän lopetti yrittämästä vaikuttaa toisiin, ja työskenteli vain niiden asioiden parissa, joita rakasti.
  • Hän varasi aikaa ihmisten kuuntelemiseen ilman, että keskeytti tai kiirehti heitä, ja hän arvosti syveneviä ihmissuhteita ympärillään.
  • Mitä enemmän hän keskittyi läsnäoloon tässä hetkessä, sitä enemmän hän näytti saavuttavan.
  • Hänen oli mahdollista palvella ihmisiä monin pieni tavoin, ja kun pienet asiat laskettiin yhteen, ne muuttivat isosti maailmaa hänen ympärillään.

Vuodet vierivät. Mies huomasi olevansa tyytyväinen itseensä.  Aikaisemmin suuria ponnisteluja vaatinut uudenlainen käytös oli nyt luonnollinen toimintatapa. Elämä ja kuolema eivät enää näyttäytyneet pelottavina kuvina hänen edessään, vaan ne olivat peilejä, jotka heijastelivat rakkautta ja eheyttä.

Monia vuosia myöhemmin mies saapui taivaan porteille toista kertaa. ”Kerro minulle kuka olet”, Jumala sanoi. ”Olen Kokonaisuus, olen Jumalallinen lapsesi. Minä olen sinä”, sanoi mies. ”Tervetuloa kotiin lapseni”, sanoi Jumala ja syleili miestä valolla, joka oli kirkkaampi kuin aurinko.

Vapaasti suomennettuna Bernie S.Siegelin kirjasta The Art of Healing (New World Library,2013)

Bernie S.Siegel on eläkkeellä oleva amerikkalainen lääkäri ja henkinen opettaja, joka on kirjoittanut useita teoksia ihmismielen ja kehon kyvystä parantaa itsensä. 

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image