5 asiaa, jotka sinun tulisi tietää aivoistasi – Aivomme sekoittavat todellisuuden ja mielikuvituksen

1. Aivot eivät ymmärrä todellisuuden ja mielikuvituksen eroa.

— Aivot reagoivat mihin tahansa ajatuksiisi niin kuin ne oikeasti tapahtuisivat. Tähän perustuu myös plasebovaikutus.

Kokeile vaikka tätä: istu alas ja kuvittele, että jotain todella pahaa tapahtuu sinulle rakkaalle ihmiselle. Vaikka tämä henkilö seisoisi vieressäsi, alat tuntea ahdistusta ja puristusta vatsassasi. Aivot uskovat tilanteen todeksi ja laukaisee kortisolin erityksen elimistöösi. Sama toimii myös positiivisilla ajatuksilla: kun ajattelet positiivisesti, elimistössäsi vapautuu hyvän olon hormoneja.

2. Koet sen, mitä ajattelet eniten.

— Mitä ikinä ajattelet eniten, se alkaa ilmenemään elämässäsi. Esimerkiksi, jos ostat uuden auton, alat näkemään kyseisiä autoja joka puolella. Ennen kuin omistit auton, et ajatellut sitä, se ei ollut osa elämääsi. Kun omistat itse sellaisen, ajattelet sitä useammin. Kun ajattelet jotain todella paljon, alat näkemään kaikki mahdollisuudet, jotka vahvistavat ajatuskuviotasi.

Miksi tämä on tärkeä ymmärtää? Jos vedät puoleesi vääränlaisia ihmisiä tai stressaavia tilanteita, sinun olisi hyvä muuttaa ajatusmalliasi. Positiiviset ihmiset vetävät puoleensa postiivisia ihmisiä. Ennen kuin toivot jonkun toisen muuttuvan, muuta itseäsi ja katso mihin kaikkeen se johtaakaan!

Stressinhallintakorteissa hyödynnetään mm. kohtaa 1 ja 3. Osta kortit täältä: hidastaelamaa.fi/puoti/
Stressinhallintakorteissa hyödynnetään mm. kohtaa 1 ja 3. Osta kortit täältä:
hidastaelamaa.fi/puoti/

3. Aivosi toimivat autopilottina.

— Keskimäärin ihmisellä on 60 000 ajatusta päivässä. Ongelma ei ole vain siinä, että monet niistä ovat samoja ajatuksia kuin eilen vaan jäämme myös helposti rypeämään negatiivisiin ajatuksiin, mitä joskus on tapahtunut tai voi tapahtua tulevaisuudessa.

Ja vieläkin, aivot eivät ymmärrä ajatuksen ja todellisuuden eroa. Negatiiviset ajatukset voivat patoutua alitajuntaamme. Voit kuitenkin ”uudelleen ohjelmoida” aivosi ajatellen enemmän positiivia ajatuksia, jolloin aivosi alkavat toimimaan uudella tavalla ja näet elämässäsi koko ajan enemmän hyviä kokemuksia ja asioita.

4. Ajatuksien sammuttaminen on ”must do”.

— Negatiivisten ajatusten sammuttaminen parantaa vastustuskykyä, terveyttä ja vetää puoleensa positiivisia ihmisiä ja tilanteita elämääsi. Mutta kaikki tämä alkaa ajatuksista.

Tärkein asia mitä voit tehdä terveydellesi on meditaatio. Sen ei tarvitse olla mysteeri. Se yksinkertaisesti tarkoittaa ajatusten sammuttamista. Jos ihmisellä on keskimäärin 60 000 ajatusta päivässä, me todella tarvitsemme välillä niiden sammuttamistakin. Ajattele mieltäsi työkaluna: sitä tulisi käyttää silloin kun sitä tarvitset ja kun se on tuotteliasta, ja muutoin tulisi vain olla vain läsnä, ajattelematta mitään.

5. Voit kirjaimellisesti muuttaa aivojasi.

— Kun keskität huomiosi siihen, mitä haluat, uusien hermoyhteyksien muodostuminen alkaa. Esimerkiksi, jos sinulla on alitajunnassasi uskomus ettet pysty pudottamaan painoa, mutta alatkin yhtenään ajattelemaan, että olet hyvässä kunnossa, luot uusia hermoyhteyksiä aivoissasi. Kun tämä tapahtuu, alat huomaamaan kaikki mahdollisuudet, joiden avulla tuot uuden uskomuksesi todeksi.

Sinussa on kyky muuttaa elämäsi ajatustesi avulla. Sinulla on mahdollisuus vetää puoleesi tasan sitä mitä haluat. Sinulla on mahdollisuus muuttaa aivojasi fyysisesti. Kaikki lähtee ajatuksista. Ajatuksesi luovat.

Creative thinking
Lähde: http://powerofpositivity.com/

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image