Hidasta ruokailua – 3 vinkkiä

Terveellinen syöminen ei ole jatkuvaa taistelua – siis sen ei tarvitse olla. Vaikka olisit vasta-alkaja, jo kauan terveellisesti syönyt tai vähän laistanut uudesta, paremmasta ruokavaliostasi, muista nämä kolme sääntöä aina kun istut alas syömään.

1. Syö ilman ruutua

Ruudulla ei ole väliä  – oli se sitten iPad, TV tai älypuhelimen ruutu – jos tuijotat tekniikkaa, tulet syöneeksi liikaa.  Ensi alkuun syöminen ilman tekemistä voi tuntua hullulta, mutta pian huomaat, että ilman lehteä, konetta ja puhelinta nautit ruuasta enemmän.

2. Erota nälkä ja jano

Jos ruuan jälkeen tunnet itsesi yhä ei-kylläiseksi, älä heti nouse ottamaan lisää. Tutkimusten mukaan ihmisillä on ruuan jälkeen jano, ei enää nälkä. Juo vettä ja odota puolisen tuntia – lämmitä loput,  jos nälkä oli todellinen tunne. Useimmissa tapauksissa se ei kuitenkaan ole.

3. Jos vaihdat ruokavaliota, malta

Kun kevennät ruokavaliotasi, voit ensin tuntea, ettei maha tullut täyteen lounaalla ”pelkästä” salaatista. Voit kuitenkin tehdä mielikuvaharjoituksen, jossa alat tankata parempaa bensaa autoosi – auto ei ehkä kulje samalla tavalla, mutta hetken päästä huomaat, että matka sujuu paremmin.

Lähde: Fitsugar.com

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image