Sielunsäteitä: Sisältä ulos

Sanna aloitti maaliskuussa 2013 puolen vuoden mittaisen Intuitiivisen parantamisen koulutuksen. Sielunsäteitä-blogi keskittyy matkaan, joka suuntaa kohti omaa ydintä, sielunsäteitä. Blogissa vierailee myös kouluttaja Heli Heiskanen.

Tulevana lauantaina valmistun intuitiiviseksi parantajaksi. Reilun puolen vuoden matka omiin mielen- ja sielunmaisemiin on siis tämän koulutuksen osalta päätöksessä. Oikeastaan nyt kun mietin, matka on kulkenut eri suunnassa kuin etukäteen ajattelin.

Minulla on ollut aiemmin kokemus työstää ja käsitellä asioita sanojen ja harjoitusten avulla. Juttelen, olen ohjattavana tai törmään asioihin, jotka ihan ”sattumalta” osuvat juuri oikeaan kohtaan, ja oikea vyyhti alkaa purkautua. Prosessi on kulkenut jotakuinkin näin:

Tieto -> ymmärrys -> oivallus -> tunnekokemus -> muutos

Intuitiivisen energiaparantajan koulutuksen prosessi näyttäytyi hieman erilaisena. Samalla kun prosessi kulki tiedon, harjoitusten ja oman terapiaosion myötä ulkoa sisäänpäin, totutulla prosessikaavalla, se samalla lähti muuntamaan ja muuttamaan tiedostamattoman eli alitajunnan tasolla asioita. Sisäinen muutos alkoi vähitellen muokata prosessia myös toiseen suuntaan:

Sisäinen muutos -> tunne -> oivallus -> ymmärrys -> tieto

Koulutus on siis antanut minulle aivan uudenlaisen tiedonlähteen: oman sisimpäni. Kun tuo tiedostamaton aines pääsee tietoisuuteen, se tuo mukanaan syvempää ja laaja-alaisempaa ymmärrystä kuin yksikään oppikirjoista tai ulkoapäin saatu tietoaines voi tuottaa. Kuten Albert Einstein on sanonut tiedosta: ”Kokemus on ainoa tiedonlähde.”

Sisältä nouseva tieto onkin ollut mielenkiintoista ”luettavaa”. Sillä ei nimittäin ole valmiita sanoja, valmista formaattia, hypoteesia tai kaavaa. Tieto tulee näkyväksi vain, kun sitä ravitsee luottamuksella ja sitä katsoo avoimella mielellä. Se tulee ulos usein mielikuvina, tuntemuksina, hajuina, makuina, kuvina tai vaikkapa yksittäisinä sanoina tai lauseina. Tuota tietoa kutsutaan intuitioksi. Ja ainoa ”lähdekirjallisuus” intuitiolle on läsnäolo, luottamus ja yhteys omaan sisimpään. Oman sisäisen tiedon kautta jokainen meistä on yhteydessä suurempaan ja laajempaan tietoon, joka ulottuu kaikkialle.

Niin, se sama älykkö, A. Einstein, sanoi myös: ”Ainoa arvokas asia on intuitio.”

Lämmin kiitos jokaiselle Sielunsäteitä-blogia seuranneelle eli kiitos matkakumppanuudesta!

Jos kaipaat rauhaa tai tukea omaan elämääsi – sekä sisältä ulos että ulkoa sisään – käy tutustumassa upouusiin nettisivuihini ja intuitiiviseen yksilövalmennukseen TÄSTÄ.

Saat myös lisätietoja luennoista, koulutuksista ja yksilövalmennuksista tykkäämällä uudesta Facebook-sivustani TÄSTÄ.

Helillä alkaa myös uudet intuitiivisen energiaparantajan ryhmät sekä Helsingissä että Jyväskylässä: Helsingissä 1.–3.11.2013 (enää 3 paikkaa vapaana!) ja Jyväskylässä joulukuussa. Lisätiedot heli.heiskanen(at)origonova.fi, www.heliheiskanen.fi

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image