Hiljaisen viisauden voima: Kun vähiten odottaa… Kiitollisuus!

Ihanaa kesää kaikille ennen kuin Hidasta elämää siirtyy kesätauolle. Takana on vihdoinkin ehkä yksi elämäni raskaimmista talvista. Pitkä pimeä kausi vaikutti fyysisesti ja henkisesti, välillä tunsin olevani kuin lamaantunut pimeyden keskellä. Nyt kun kaikesta on selvitty hengissä, sydämen ja koko kehon täyttää valtava KIITOLLISUUS!

Kiitos rakkaani, paras ystäväni Cessi, että olet antanut minulle mahdollisuuden hypätä omalle polulleni, pois oravanpyörästä. Saan tehdä sitä mitä sydän sanoo, jokaisena päivänä. Kiitos, että tuet minua minun polullani. Minä tuen sinua, kaikessa mitä ikinä haluatkaan elämässäsi tehdä!

Onneksi tammikuun pakkasten aikaan pääsimme kuitenkin nauttimaan auringosta Havaijilla mahtavat kolme viikkoa. Valaita, delfiineitä, jättiläiskilpikonnia ja ah Havaijin uskomaton luonto. Kiitos rakkaat ystävämme Panu ja Peeritti jälleen ihmeellisestä seikkailusta auringon alla!

Paluun jälkeen tuntui kuitenkin vielä synkemmältä, aivan kuin joku olisi sammuttanut valot laakista. Kaikki tuo pimeys on nyt voitettu ja kesä on täällä. Lämpöaalto iski aivan puun takaa ja kesä oli täällä viikossa, uskomaton, ihana vihreys ja aurinko. Yhtä nopeasti kuin joku sammutti valot, räväytettiin ne päälle ja vastavalossa eläminen voi olla välillä yhtä raskasta, totutteleminen siihen, että taas näkee eteensä.

Aika on mennyt vilauksessa ja nyt hevoset ovat laitumella ja nauttivat kuin villivarsat omasta elämästään. Koirat etsivät viileimmän paikan huushollista ja minä siitä väliltä. Siltä väliltä on tässä tapauksessa työpöytäni ja koneeni äärestä. Kiitos rakkaat eläinlapseni, että pidätte minut järjissäni ja saan rakastaa teitä jokaisella solullani! Kiitos Aku, Hannes, Lotta, Alexa, Angel, Prince ja Candy!

Ihmeellinen valoilmiö ja ystäviltä saadut uudet kaiuttimet tietokoneessa ovat saaneet elämään ihan uusia ulottuvuuksia, meillä soi jatkuvasti musiikki. Kiitos Annika ja Marjo muistutuksesta musiikin voimaan. Mikä ihana elämän voima voikaan noista ihmeellisistä ämyreistä kaikua? En ole tajunnutkaan kuinka suuri vaikutus musiikilla voi olla mielialaan, muistojen heräämiseen ja tunnelmaan. Voi kiitos myös Spotify mahdollisuudesta vaikkapa paeta lapsuuden ja nuoruuden hulluihin vuosiin. Kiitos! Olen myös löytänyt jostain solujeni sopukoista jälleen sen ihmisen, joka haluaa tulla kuntoon ja on alkanut liikkua. Minulla onkin ollut sinua ikävä ja niin, ikävä niitä ihania farkkuja jotka kohta taas mahtuvat päälle. Kiitos, että lähimmistä ystävistäni löytyy ihminen, joka auttaa ja tekee treeni ja ruokaohjelmat, kiitos Annika. Myös treenatessa musiikki auttaa löytämään uuttaa voimaa.

Olen tehnyt talven ja kevään aikana hulluna töitä rakkaan Farmi projektimme eteen, moni tie on tyssännyt ja moni uusi tie on avautunut kuin saksalainen autobaana. Hetkeäkään en ole luovuttamista ajatellut, enkä ajattele. Heikkoina hetkinä olen saanut tukea perheeltäni ja uskomattomalta tiimiltäni. Eteeni on tuotu uusia ihmisiä, jotka ovat uskoneet ja uskovat kanssani ihmeen tapahtumiseen ja Farmin syntymiseen ennemmin tai myöhemmin. Kiitos rakkaat, kiitos Sampo, Pata, Mii, Juha ja kaikki ystävät ja läheiset, jotka olette kannustamassa ja tukemassa ja etsimässä ratkaisuja kanssani. Uskon, että nyt kesän aikana projekti nousee uudelleen siivilleen ja kun se saa hiukan ilmaa ja etäisyyttä niin kaikki järjestyy.

Jokainen ihminen tarvitsee ystäviä ja läheisiä tukemaan itseään, toivon todella koko sydämestäni, että jokaisella on sellainen ystävä tai ystäviä, joiden kanssa voi kaiken jakaa. Uskon, että minua on siunattu suurella lahjalla, että läheiseni ovat sellaisia kuin ovat. He uskovat minuun ja tukevat, kannustavat ja joskus jopa kannattelevat. Pitkän talven keskellä olisin ollut todella yksin ilman perhettäni ja ystäviäni.

Erityisesti kiitos, suuri kiitos Mii, että olet olemassa ja sinusta on tullut yksi kaikkein tärkeimmistä ihmisistä elämässäni. En voi koskaan kiittää riittävästi niistä lukemattomista tunneista puhelimessa joka ikinen arkiaamu läpi synkän talven. Uskomaton tsemppi ja valtava määrä työtä ovat takanamme. Niin uskomaton seikkailun vuosi on ollut ja monta uutta seikkailua vielä edessä odottamassa. Mikä suunnaton lahja, että vihdoinkin voimme nauraa koko talvelle ja suunnata kohti kesää lataamaan akkuja. Pöhinää mummo, pöhinää ja JR!

Kiitos rakkaat varavanhempani Katri ja Arto! Kuinka monta kyyneltä onkaan Ukon ja Akan kaulukseen pyyhitty!? On naurettu, itketty ja kirottukin, paukutettu rumpua ja tehty ihmeitä yhdessä ja erikseen. Kiitos siitä että olen saanut uuden kodin keskeltä Maailmannapaa!

Kun vähiten odottaa ja juuri hetkellä ennen luovuttamista yleensä tapahtuvat suurimmat ihmeet, niin nytkin. Kurssillani kuuluisassa Maailmannavassa, Suomenniemellä tapasin Norjassa asuvan Ruotsalaisen Ingelan ja nyt olemme suunnitelleen kursseja Norjaan, Ruotsiin, Irlantiin ja Jenkkilään. Kiitos Ingela kiitos, maailmanvalloitus odottaa, edessä siintää ihmeellinen tulevaisuus!

Olen koko kevään kiertänyt Suomea ristiin rastiin, Helsingistä Rovaniemelle ja kaikkialla siltä väliltä. Miten voisin koskaan kiittää riittävästi kaikkia teitä, jotka olette tulleet kursseilleni ja luennoilleni, ilman teitä ei minua olisi sellaisena kuin olen nyt ja en voisi tehdä sitä mitä maailmassa eniten rakastan, eläinten viestin jakamista. Kiitos kaikille kurssien ja luentojen järjestäjille ja yhteistyökumppaneille, kiitos Päivi ja Kirsi, kiitos Catarina ja Uma ja Pequ ja ihan jokainen, joka on koskettanut minua viimeisen vuoden aikana.

Sydän täynnä rakkautta ja kiitollisuutta suuntaan kohti tätä kesää. Seuraavan kerran kun bloggaan, saattaa viesti tulla vaikkapa Norjasta, mene ja tiedä, ihmeellinen elämä! Ihana Elämä, KIITOS!

Rakkaudella,

Maiccu

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image