Sielunsäteitä: Katso sitä, mitä et näe

Sanna aloitti maaliskuussa 2013 puolen vuoden mittaisen Intuitiivisen parantamisen koulutuksen Origonovassa. Sielunsäteitä-blogi keskittyy matkaan, joka suuntaa kohti omaa ydintä, sielunsäteitä. Blogissa vierailee myös kouluttaja Heli Heiskanen.

Kun lakkaan kontrolloimasta elämän tapahtumia, alkaa tapahtua ihmeitä. Ihmeet ovat niitä, joita en ennen nähnyt, kun käytin kaiken keskittymiseni ja energiani kontrollointiin – katsoin sitä, minkä haluan nähdä. Ihmeet vaativat oletuksista luopumista, jotta niillä on tilaa tulla ja tapahtua.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image