Oivalluksia: Kun kaikki on mahdollista!

Sanna aloitti elokuussa 2012 True Heartsissa puolen vuoden mittaisen NLP Practitioner -koulutuksenOivalluksia-blogissa Sanna kirjoittaa omista ajatuksistaan ja oivalluksistaan koulutuksen aikana. Myös kouluttaja Reetta Vanhanen vierailee Oivalluksia-blogissa kirjoittamalla NLP:stä.

Tulin juuri superenergiseltä lenkiltä – ja kerron nyt yhden energisyyteen liittyvän salaisuuden. Superenergiani ei suinkaan ollut peräisin superruoasta tai superhyvin nukutusta yöstä. Kipinäni oli peräisin teinienergiasta. Muistatte varmaan sen teinifiiliksen, kun kaikki on mahdollista ja elämä avoinna; mikään ei suuremmin paina!

Palasin tuohon hykerryttävän voimauttavaan energiaan kuuntelemalla lenkillä ysärimusaa, sitä kauheaa Ranta Rock -jumputusta ja teinidisco-hemputusta. Mutta ai että musiikissa oli paljon virtaa! Tunsin, miten jalka alkoi nousta kuin kilpajuoksuaikoinani konsanaan. Tunsin miten innokkuuden virta ja mahdollisuuksien maailma alkoi avautua edessäni. Askel askeleelta koko kehoni heräsi tuohon tunteeseen ja mielikin alkoi reagoida siihen.

NLP-termein energisoitumisessani on kyse ankkuroinnista: ”NLP:n kehittäjät huomasivat, että mihin tahansa voimakkaaseen, elävään kokemukseen voi liittää harkitusti uuden osan, ankkurin, joka välittömästi liittyy neurologisesti osaksi tätä kokemusta ja – kuten muutkin kokonaisen elämyksen osat – pystyy kutsumaan saman kokemuksen uudelleen esiin kun kokemukseen liitetty uusi osa, ankkuri, laukaistaan.” (lähde: True Heartsin koulutusmateriaali)

Kun työpäivän päätteeksi väsymys painaa eikä mieli meinaa taipua lenkille, ei muuta kun teinijumputusta korviin ja homma rokkaamaan!

Musiikilla ankkuroiminen on hirvittävän helppoa. Kaiva vain esiin se biisi tai levy, joka saa sydämesi pamppailemaan tai energiasi virtaamaan. Sitten vain musa soimaan ja kohti tehtäviä asioita uudenlaisella energialla. Nimittäin: Kyse ei ole siitä, mitä teet, vaan siitä, miten siihen suhtaudut. Ja oikea musa auttaa suhtautumaan siten, että kaikki on niin siistii ja tuntuu mahdolliselta!

Ja mitäkö kuuntelelin lekillä? Kokoelmaa The Ultimate 90’s, joka sisältää mm.:

Five: Everybody Get Up
Crash Test Dummies: Mmm Mmm Mmm Mmm
Bomfank MC’s: Freestyler
Lou Bega: Mambo No. 5
Des’ree: You Gotta Be

Oivallus nro 5: Kaikki on kiinni omasta energiastani, ja minä voin itse vaikuttaa omaan energiatasooni.

P.S. Erityisterkut entisille Elixian, Esportin ja Satsin spinning-asiakkailleni: 4–3–2–WUHUUU!

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image