Tosimies tarvitsee naisen

Ajattelin aloittaa uuden blogini kirjoittamalla hyvän ja asiapitoisen jutun. Tiedäthän, sellaisen jossa kaikki puolet on huomioitu ja virheitä ei juurikaan tehty. Asiakirjamaisen.

Looginen kun usein olen, sorrun helposti liikaan hiomiseen ja faktatietoihin. En käytä paljon numeroita mutta synnyttäessäni vakuuttavaa ja järkeen vetoavaa tekstiä, katoaa oma jälkeni, tunteeni, kokemukseni ja ihminen tekstistä.

Järki on maskuliinista. Silloinkin, kun se on naisen päässä. Tulen kirjoittamaan epäilemättä monia kirjoituksia tähän blogiin siitä, kuinka jokin on maskuliinista ja jokin on feminiinistä. En silti tarkoita sitä, että joku olisi automaattisesti naisen ominaisuuksiin kuuluvaa, toisen ollessa miehen omaisuutta. Edellämainitut kategoriat, kuten mikä tahansa kategoria, on luotu jotta meidän olisi helpompi ymmärtää ja lokeroida loogisesti (maskuliinisesti) asioita. Niitä ei kannata ottaa liian henkilökohtaisesti. Jos otamme, voimme pohtia miksi tämä seikka herättää tunteita?

Banaanissa on enemmän sokeria kuin salaatissa. Se ei silti tarkoita, ettei salaatissa olisi sokeria tai että kaikissa banaaneissa olisi saman verran sokeria. Voidaan kuitenkin sanoa, että banaani on yleisesti ottaen varsin makeahkoa.

Niin kirjoittamisessa kuin elämässäkin, tasapaino saa asiat toimimaan. Olen mies ja sen varmasti voi aistia näkökulmista ja kielestä jota käytän. Asia jonka jokainen nainen huomaa helposti, onhan tällainen hienovarainen aistiminen feminiinistä. Jos kirjoittaisin tekstin jossa kertoisin loogisia tosiasioita, kirjoittaisin maskuliinisen tekstin. Kun taas kirjoitan käyttäen hyväksi sekä järkeäni että tuntemuksia, kirjoitan kokonaisen tekstin.

Maskuliinisuus ilman feminiinisyyttä on kylmää. Feminiinisyys ilman maskuliinista puoltaan voi muistuttaa kaaosta. Oli perimmäinnen olemuksesi kumpi tahansa, hyväksymällä sen ja myös sen vastakohdat itsessäsi, löydät kokonaisuuden äärelle. Tämä on yksi päämäärä miehen tiellä, oli tien merkitys henkisessä kehityksessä, onnelliseksi tulemisessa tai vain itsensä tuntemisessa.

Yksi asia minkä olen miehen tiellä oivaltanut on se, että tosimies todella tarvitsee naisen. Sisäisen sellaisen.

lämmöllä, aaro

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image