Näytelmäkirjailija tarkisti elämänsä uudelleen

 

Hidasta elämää -sivustolla alkaa uusi palsta Kuukauden kysymys. Kuukauden kysymys ravistelee yksinkertaisia mutta merkittäviä teemoja ja haastaa lukijat pohtimaan. Se esitetään aina jokaisen kuukauden viimeinen perjantai. Kuukauden kysymyksiä esittää Jani Manninen, jonka esittäytyy tässä:

Kuka olet, mistä tulet ja mihin olet menossa?
“Olen Jani Manninen ja käynyt syntymässä vuonna 1971 Porissa. Vanhempani muuttivat minut 1-vuotiaana Ouluun asumaan 20 vuodeksi. Sitten tulin Helsinkiin opiskelemaan teatteria ja draaman kirjoittamista. Valmistuin Teatteritaiteen Maisteriksi ja tein teatterialan töitä freelancerina reilun 10 vuotta. Sen jälkeen tarkastin uudelleen elämäni kulkua, ja päädyin opiskelemaan meditaatiota ja ihmisten henkistä hoitamista. Löysin myös joogan, jonka opettamista opiskelen tällä hetkellä. Olen menossa kohti parempaa elämää tietoni, uskoni, vaistoni ja Luojan ohjaamana.”

Millainen on tavallinen päiväsi?
“Heräämisen jälkeen syön ja meditoin. Yleensä aamupäivisin teen yritykseni asioita, kuten hoitoja asiakkaille tai tuntien valmistelua ja niihin liittyviä joogaharjoituksia, tai sitten toimistohommia kuten sähköpostin lukemista, kassakirjan päivitystä, laskujen maksua yms. Puolen päivän jälkeen iltaan asti minulla on joogatuntien ohjausta neljänä päivänä viikossa. Iltaisin teen sitä, mikä tuntuu sillä hetkellä hyvältä tai olen vain tekemättä mitään. Ennen nukahtamista kiitän menneestä päivästä.”

Miten hidastat arjessa?
“Meditoin päivittäin, se auttaa minua näkemään missä olen ja mikä on tärkeää. Asun meren rannalla, jossa käyn usein kävelemässä tai pyöräilemässä. Lähellä on myös metsää, jossa liikun mielelläni. Luonto auttaa minua tunnistamaan oman rytmini.”

Mottosi?


Millaisista aiheista saamme lukea tulevaisuudessa Kuukauden kysymys –palstallasi?
“Aiheeni nousevat arjesta syntyvistä havainnoista ja niihin liittyvistä pohdinnoista.Hyvän kysymyksen esittäminen jostain yksinkertaisesta ja arkiselta tuntuvasta asiasta voi tuoda isoja oivalluksia. Itseltään voi kysyä ja antaa vastauksen tulla pakottamatta mieleen. Kysymyksen esittäminen on myös hyvä läsnäolon harjoitus.”

Ensimmäinen Kuukauden kysmys esitetään huomenna.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image