Näytelmäkirjailija tarkisti elämänsä uudelleen

 

Hidasta elämää -sivustolla alkaa uusi palsta Kuukauden kysymys. Kuukauden kysymys ravistelee yksinkertaisia mutta merkittäviä teemoja ja haastaa lukijat pohtimaan. Se esitetään aina jokaisen kuukauden viimeinen perjantai. Kuukauden kysymyksiä esittää Jani Manninen, jonka esittäytyy tässä:

Kuka olet, mistä tulet ja mihin olet menossa?
”Olen Jani Manninen ja käynyt syntymässä vuonna 1971 Porissa. Vanhempani muuttivat minut 1-vuotiaana Ouluun asumaan 20 vuodeksi. Sitten tulin Helsinkiin opiskelemaan teatteria ja draaman kirjoittamista. Valmistuin Teatteritaiteen Maisteriksi ja tein teatterialan töitä freelancerina reilun 10 vuotta. Sen jälkeen tarkastin uudelleen elämäni kulkua, ja päädyin opiskelemaan meditaatiota ja ihmisten henkistä hoitamista. Löysin myös joogan, jonka opettamista opiskelen tällä hetkellä. Olen menossa kohti parempaa elämää tietoni, uskoni, vaistoni ja Luojan ohjaamana.”

Millainen on tavallinen päiväsi?
”Heräämisen jälkeen syön ja meditoin. Yleensä aamupäivisin teen yritykseni asioita, kuten hoitoja asiakkaille tai tuntien valmistelua ja niihin liittyviä joogaharjoituksia, tai sitten toimistohommia kuten sähköpostin lukemista, kassakirjan päivitystä, laskujen maksua yms. Puolen päivän jälkeen iltaan asti minulla on joogatuntien ohjausta neljänä päivänä viikossa. Iltaisin teen sitä, mikä tuntuu sillä hetkellä hyvältä tai olen vain tekemättä mitään. Ennen nukahtamista kiitän menneestä päivästä.”

Miten hidastat arjessa?
”Meditoin päivittäin, se auttaa minua näkemään missä olen ja mikä on tärkeää. Asun meren rannalla, jossa käyn usein kävelemässä tai pyöräilemässä. Lähellä on myös metsää, jossa liikun mielelläni. Luonto auttaa minua tunnistamaan oman rytmini.”

Mottosi?


Millaisista aiheista saamme lukea tulevaisuudessa Kuukauden kysymys –palstallasi?
”Aiheeni nousevat arjesta syntyvistä havainnoista ja niihin liittyvistä pohdinnoista.Hyvän kysymyksen esittäminen jostain yksinkertaisesta ja arkiselta tuntuvasta asiasta voi tuoda isoja oivalluksia. Itseltään voi kysyä ja antaa vastauksen tulla pakottamatta mieleen. Kysymyksen esittäminen on myös hyvä läsnäolon harjoitus.”

Ensimmäinen Kuukauden kysmys esitetään huomenna.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image