5 klassista rakkauselokuvaa

Nämä uudet klassikkoelokuvat sopivat jokaisen romantiikannälkäisen dvd-hyllyyn. Elokuvat käyvät niin naisille, miehille, pariskunnille kuin ystävystenkin katsottavaksi. Suloisia elokuvailtoja!


The Science of Sleep (2006)
Tämä sympaattinen ja romanttinen fantasia kertoo nuoren pojan (Gael García Bernal) päänsisäisestä maailmasta, johon mahtuu myös naapurissa asuva (lähes) saavuttamaton Stéphanie. Mahdottoman suloisessa ja ovelassa elokuvassa tehosteina käytetään muun muassa käsintehtyjä animaatioita.

Tahraton mieli (2004)
Jim Carreyn ja Kate Winsletin tähdittämässä elokuvassa rakkaus ei voita vain ongelmia, mutta myös uudella teknologialla toimitetut muistinpuhdistukset. Hauska, koskettava ja oivaltava elokuva, joka jää muhimaan sydämen pohjalle pitkäksi aikaan.

In the Mood for Love (2000)

Mestarillisen elokuvaohjaajan, Wong Kar Wain, elokuva lumoaa lavastuksellaan, puvustuksellaan ja musiikillaan. Hongkongiin sijoittuvassa tarinassa kaksi levotonta sielua kohtaavat paikallisessa huoneistohotellissa. Heidät yhdistää kumpaisenkin epäilys oman aviopuolisonsa uskottomuudesta. Elokuvaa tähdittävät hongkongilaiset supertähdet, Tony Leung ja Maggie Cheung.

Ystävät hämärän jälkeen (2008)
Ruotsalainen vampyyrileffa kertoo koskettavan tarinan hyljeksityn pojan ja vampyyriksi paljastuvan tytön kaveruudesta. Trilleri sopii erityisesti jännittävää ystävyystarinaa etsivälle.

Lost in Translation (2003)
Sofia Coppolan suosikkielokuvassa nuori nainen (Scarlett Johansson) ja vanhempi herrasmies (Bill Murray), kohtaavat Tokion yksinäisyydessä. Minkälainen ystävyys syntyy ihmisten välille, jotka leijuvat heille tuntemattoman kielen, kulttuurin ja ympäristön alueella?


Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image