5 klassista rakkauselokuvaa

Nämä uudet klassikkoelokuvat sopivat jokaisen romantiikannälkäisen dvd-hyllyyn. Elokuvat käyvät niin naisille, miehille, pariskunnille kuin ystävystenkin katsottavaksi. Suloisia elokuvailtoja!


The Science of Sleep (2006)
Tämä sympaattinen ja romanttinen fantasia kertoo nuoren pojan (Gael García Bernal) päänsisäisestä maailmasta, johon mahtuu myös naapurissa asuva (lähes) saavuttamaton Stéphanie. Mahdottoman suloisessa ja ovelassa elokuvassa tehosteina käytetään muun muassa käsintehtyjä animaatioita.

Tahraton mieli (2004)
Jim Carreyn ja Kate Winsletin tähdittämässä elokuvassa rakkaus ei voita vain ongelmia, mutta myös uudella teknologialla toimitetut muistinpuhdistukset. Hauska, koskettava ja oivaltava elokuva, joka jää muhimaan sydämen pohjalle pitkäksi aikaan.

In the Mood for Love (2000)

Mestarillisen elokuvaohjaajan, Wong Kar Wain, elokuva lumoaa lavastuksellaan, puvustuksellaan ja musiikillaan. Hongkongiin sijoittuvassa tarinassa kaksi levotonta sielua kohtaavat paikallisessa huoneistohotellissa. Heidät yhdistää kumpaisenkin epäilys oman aviopuolisonsa uskottomuudesta. Elokuvaa tähdittävät hongkongilaiset supertähdet, Tony Leung ja Maggie Cheung.

Ystävät hämärän jälkeen (2008)
Ruotsalainen vampyyrileffa kertoo koskettavan tarinan hyljeksityn pojan ja vampyyriksi paljastuvan tytön kaveruudesta. Trilleri sopii erityisesti jännittävää ystävyystarinaa etsivälle.

Lost in Translation (2003)
Sofia Coppolan suosikkielokuvassa nuori nainen (Scarlett Johansson) ja vanhempi herrasmies (Bill Murray), kohtaavat Tokion yksinäisyydessä. Minkälainen ystävyys syntyy ihmisten välille, jotka leijuvat heille tuntemattoman kielen, kulttuurin ja ympäristön alueella?


Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image