Näin hidastat energisoivasti töissä

Toimittaja, Life Coach ja Bodyjoogaohjaaja Sanna Mämmi antaa viisi vinkkiä lyhyeen mutta tehokkaaseen taukoon työpäivän aikana. Näillä vinkeillä pysyt energisempänä!

1. Lähde terveelliselle lounaalle. Valitse paikka ajoissa tai tuo ruuat kotoa. Silloin tiedät, mitä syöt.

2. Kirjoita itsellesi uskomattomia ajatuksia siitä, kuinka hieno ihminen olet. Pidä kirja piilossa muilta työkavereilta. Lue niitä silloin tällöin. Saat iloa ja piristystä päivään.

3. Kahvin tai teen lomassa lue netistä vain positiivisia, onnellisia ja iloisia uutisia, sillä luot itse oman olotilasi. Haluatko vaipua synkkyyteen vai iloita elämästä?

4. Laita kädet polvien alle istuessasi tuolilla ja venytä yläselkää ylöspäin. Sen jälkeen istu ryhdikkäästi, laita kädet selän takana yhteen ja avaa rintaa. Liike saa veren kiertämään ylävartalossa. Nouse myös välillä kävelemään. Pitkään istuessa jalkoihin menevät verisuonet ovat ahtaalla. Kävellessä saat veren kiertämään myös jaloissa.

5. Lopeta negatiivisista asioista jaarittelu kahvipöydässä ja mielessä. Negatiivisten asioiden pyörittely saa aikaan tunneryöpyn kehossa, mikä vie turhaan energiaa, ja olet työpäivän päätyttyä aivan loppu. Kun puhuu positiivisista asioista, saa lisää energiaa.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image